Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός φοιτητικής επιχειρηματικότητας GSEA Greece 2024

Ο τελικός του ετήσιου διαγωνισμού φοιτητικής επιχειρηματικότητας GSEA Greece 2024 ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου. Από τους 26 φοιτητές που υπέβαλαν αρχικά υποψηφιότητα, οι 12 πέρασαν στη φάση του mentoring και οκτώ από αυτούς συμμετείχαν στον τελικό.

O μεγάλος νικητής ήταν ο Νίκος Σκλαβούνος, founder της UniStudents, ενός all-in-one mobile application που βοηθά τους φοιτητές να διαχειριστούν την ακαδημαϊκή τους πορεία. Στη δεύτερη θέση αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Κεσελίδης, co-founder

της Uplodio, πλατφόρμας που βοηθά marketing agencies και brands να βρουν τους κατάλληλους UGC creators και influencers για τις διαφημιστικές τους ανάγκες.

Την τρίτη θέση κέρδισε η Μαρίνα Γαβριλάκη, co-founder της Physisorg, εταιρείας που εκπαιδεύει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε σχέση με τη βιωσιμότητα, την κοινωνική ευθύνη και την περιβαλλοντική συνείδηση. Την ημέρα του τελικού και πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, διεξήχθη το panel «Startups and Scale-ups: The Greek potential and success stories» με πρωταγωνιστές του ελληνικού οικοσυστήματος, οι οποίοι περιέγραψαν τις εμπειρίες τους και τις καλές πρακτικές για scale-up.

Keywords
Τυχαία Θέματα