Πλήθος δράσεων ΕΚΕ τον Δεκέμβριο από την Barilla Hellas

Μήνας δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας υπήρξε και φέτος ο Δεκέμβριος για την Barilla Hellas, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μήνας Αγάπης». Το πρόγραμμα ξεκίνησε από τον Νοέμβριο με ημέρα αιμοδοσίας στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Θήβα, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου συλλέχθηκαν περισσότερες από 20 φιάλες αίματος.

Επίσης, οι εργαζόμενοι της εταιρείας στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου Αθηνών, ενώ η εταιρεία

δώρισε προϊόντα της και ανέλαβε την κάλυψη της ανάγκης καρδιογράφου. Επιπλέον, στήριξε την ΑΜΚΕ Emfasis, μέσω προϊοντικής χορηγίας, αλλά και οικονομικής στήριξης, ενώ στα κεντρικά της γραφεία, στην Αθήνα, διοργανώθηκε βιωματική ομιλία για τις μορφές αστεγίας και τη δραστηριότητα του οργανισμού. Επίσης, οι άνθρωποί της παρασκεύασαν περισσότερα από 70 survival kits για ανθρώπους σε αστεγία.

Παράλληλα, υλοποιήθηκαν προϊοντικές και οικονομικές δωρεές σε διάφορους φορείς και υποστηρίχθηκε ξανά η ARTεμείς της ΕΛΕΠΑΠ μέσα από την αγορά χριστουγεννιάτικων γουριών. «Στην εκπνοή του “Μήνα Αγάπης” ολοκληρώθηκε ακόμα μια ενεργή χρονιά για τους εργαζόμενους της Barilla Hellas, καθώς η ουσιαστική ανταπόκριση στις ολοένα και αυξανόμενες κοινωνικές ανάγκες βρίσκονται σταθερά στην καρδιά των αξιών που πρεσβεύει», κατέληγε η σχετική ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα