Πολλαπλές οι διακρίσεις της ΤΕΧΑΝ στα Green Brand Awards 2024

Η εταιρεία ανακύκλωσης ΤΕΧΑΝ πρωταγωνίστησε στα φετινά Green Brand Awards της Boussias Events, αποσπώντας πέντε βραβεία για τις πρωτοβουλίες της. Ειδικότερα, στην εκδήλωση απονομής των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 21 Μαρτίου, διακρίθηκε για το Πρόγραμμα ΕΚΕ «Εμείς δωρίζουμε 1.000.000 ευρώ, Εσύ αποφασίζεις πού θα το μοιράσεις», με Platinum και Gold βραβείο στην κατηγορία «Green

Marketing και CSR Actions», καθώς και με Silver βραβείο στην κατηγορία «Green CSR». Μάλιστα, είναι μία από τις τρεις μόλις εταιρείες που έλαβαν το Platinum βραβείο, κατακτώντας την υψηλότερη βαθμολογία σε ολόκληρη την ενότητά που συμμετείχε.

Επιπλέον, απέσπασε για τo «Zero Waste Concert» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, Gold βραβείο στην κατηγορία «Green Events», ενώ για τον Μεγάλο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης Σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης παρέλαβε Gold βραβείο στην κατηγορία «Green Education».

Κατά την παραλαβή των βραβείων, ο Πρόεδρος της ΤΕΧΑΝ, Απόστολος Μούργος, δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή να βρίσκομαι εδώ, σε αυτόν τον πολύ σημαντικό θεσμό, που επιβραβεύει καινοτόμες πρακτικές, οι οποίες προάγουν την “πράσινη” οικονομία και τη βιωσιμότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα