Ρεκόρ σε SoMe και digital πλατφόρμες σημείωσε το φετινό NBA

Ρεκόρ διάδρασης με το κοινό στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή σημείωσε η κανονική αγωνιστική περίοδος 2023-24 του ΝΒΑ, μέσω της εφαρμογής NBA App, του NBA League Pass και των 18 τοπικών λογαριασμών του πρωταθλήματος στα social media, στην περιοχή ΕΜΕ, ξεπερνώντας, για πρώτη φορά, τις 1 δισ. προβολές

βίντεο. Από τις αυτές, περισσότερες από 700 εκατ. προέρχονται από τους ευρωπαϊκούς λογαριασμούς της λίγκας – αριθμός ρεκόρ για την Ευρώπη.

Παράλληλα, οι 18 τοπικοί λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης του πρωταθλήματος στην περιοχή ΕΜΕ, σημείωσαν αύξηση των προβολών κατά 100% σε σχέση με πέρυσι, ενώ οι ακόλουθοι των SoMe λογαριασμών της λίγκας στην Ευρώπη αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 50%.

Ακόμα, 4 Ευρωπαίοι ήταν μεταξύ των 10 παικτών με τις περισσότερες προβολές παγκοσμίως στα social media του ΝΒΑ αυτή τη σεζόν. Τέλος, το κανάλι του NBA Europe στο YouTube σημείωσε αύξηση του χρόνου παρακολούθησης κατά 220% σε σχέση με πέρυσι, ενώ η τηλεθέαση στο NBA App από τους φιλάθλους στην ΕΜΕ αυξήθηκε κατά 39%.

Keywords
Τυχαία Θέματα