Σε παγκόσμιο creative review η General Mills

Η General Mills έχει ξεκινήσει global creative agency review για το χαρτοφυλάκιο των 100 brands της, στα οποία περιλαμβάνονται τα Annie’s, Cheerios και Fiber One. Η επανεξέταση θα γίνει από τη συμβουλευτική εταιρεία R3. Τον περασμένο Οκτώβριο, η General Mills όρισε νέο global media

agency of record, την UM της Interpublic Group of Cos., η οποία πήρε τον λογαριασμό από τη Mindshare του WPP, μετά από review με επικεφαλής τη Mediasense.

«Καθώς συνεχίζουμε να χτίζουμε εμβληματικές μάρκες, εξετάζουμε πάντα τις εσωτερικές μας δυνατότητες και τις δυνατότητες των συνεργατών μας», δήλωσε εκπρόσωπος της General Mills. «Βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια για να ξεκινήσουμε μια αναθεώρηση των δημιουργικών δυνατοτήτων μας, συμπεριλαμβανομένου του project-based agency ρόστερ μας».

Η εταιρεία συνεργάζεται επί του παρόντος με διαφορετικά agencies για διαφορετικές μάρκες. Για παράδειγμα, η Anomaly, που ανήκει στη Stagwell, εργάζεται στο δημιουργικό κομμάτι για brands όπως Cinnamon Toast Crunch, Reese’s Puffs και Honey Nut Cheerios, ενώ η Pereira O’Dell έχει εργαστεί για το Annie’s. Δεν είναι σαφές αν η General Mills επιδιώκει να ενοποιήσει τον λογαριασμό της σε ένα agency ή ποια θα συμμετέχουν.

(Πηγή AdAge)

Keywords
Τυχαία Θέματα
General Mills,