Στην Touchpoint Strategies ανέθεσε η Freenow Ελλάδας

Η Freenow Ελλάδας ξεκινά συνεργασία με την Touchpoint Strategies, ενισχύοντας τις υπηρεσίες της στο κομμάτι της επικοινωνίας, με στόχο την περαιτέρω ανάδειξη της εικόνας της στην ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα, η Freenow Ελλάδας ανέθεσε στην Touchpoint Strategies, τις υπηρεσίες brand και corporate communications, event management, καθώς και τον συντονισμό του Γραφείου Τύπου. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί ένα ορόσημο για τη Freenow, καθώς επιδιώκει να εμβαθύνει τις σχέσεις με το ποικιλόμορφο κοινό των οδηγών

ταξί, επιβατών, αλλά και το ευρύ κοινό.

Η Πηνελόπη Καλλιοντζή, PR Manager της Freenow Ελλάδας, δήλωσε σχετικά: «Είτε πρόκειται για τους συνεργάτες οδηγούς ταξί, τους χρήστες της εφαρμογής ή το ευρύ κοινό, η στρατηγική αντίληψη της Touchpoint Strategies σε συνδυασμό με τη μεγάλη εμπειρία που κατέχει στον κλάδο της επικοινωνίας, αποτελούν για εμάς την εγγύηση, για να κινηθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο τοπίο της επικοινωνίας».

H Μαριτζίνα Καλογνωμά, Senior Account Director της Touchpoint Strategies, τόνισε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που η Νο.1 εφαρμογή ταξί στην Ελλάδα επέλεξε την Touchpoint Strategies ως στρατηγικό της σύμβουλο επικοινωνίας, σε brand και corporate επίπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα