Στην ομάδα brand safety του X πρώην στέλεχος της Publicis Media

Πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της ασφάλειας στην πλατφόρμα και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης διαφημιζομένων και χρηστών σε αυτήν αναλαμβάνει η social media πλατφόρμα X. Σε πρόσφατη ανακοίνωση, το X δήλωσε ότι προσέλαβε τον Yale Cohen ως Head of Brand Safety & Advertiser Solutions της πλατφόρμας, ενώ, παράλληλα, ανέθεσε στο στέλεχός της Kylie

McRoberts έναν νέο ρόλο, εκείνον της Head of Safety.

Η Kylie McRoberts εργάζεται στην X εδώ και τέσσερα χρόνια και θα ηγείται τώρα της ομάδας global safety παγκοσμίως από τις εγκαταστάσεις στο Τέξας, ενώ θα αναπτύσσει και νέες πολιτικές ασφαλείας. Ο Cohen προέρχεται από την Publicis Media, όπου τελούσε Executive Vice President για τα global digital standards.

Οι συγκεκριμένες αναθέσεις έρχονται με σκοπό η X να ανακάμψει από την περίοδο αναταραχής, κατά την οποία σημειώθηκε αξιοσημείωτη αποχώρηση διαφημιζομένων, μετά τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Elon Musk και τις αλλαγές πολιτικής από τότε που εξαγόρασε την πλατφόρμα το 2022. Σημαντικές εταιρείες, όπως η Disney απέσυραν τα διαφημιστικά τους budget από την X, λόγω των σχολίων του Musk, αμφισβητώντας τη διατήρηση ενός ασφαλούς και advertiser-friendly περιβάλλοντος σε αυτήν.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Publicis Media,