Στο χαρτοφυλάκιο της Beverage World η Magnífica de Faria

Η Beverage World προχωρά στην προσθήκη της Magnífica de Faria στο χαρτοφυλάκιο της. Το νέο αυτό premium brand cachaça έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη στρατηγική «beverages around the clock» της εταιρείας. Η Magnífica de Faria έχει καταγωγή από το Rio de Janeiro, ξεκίνησε το 1985 από τον Joāo Luiz de Faria και αποτελεί μέρος της νεοσύστατης κατηγορίας cachaça, cachaça de alambique.

Η ονομασία αυτή αναγνωρίστηκε επίσημα από την κυβέρνηση της Βραζιλίας το 2023 για

να διαφοροποιήσει το συγκεκριμένο στυλ της cachaça από τα προϊόντα που παρασκευάζονται με διαδικασία συνεχούς απόσταξης.

Ο Raul de Faria, Διευθύνων Σύμβουλος της Magnífica de Faria, δήλωσε: «Η Ελλάδα έρχεται ως φυσική επέκταση της διανομής μας στην Ευρώπη. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που έχουμε μια τόσο ικανή και ενθουσιώδη ομάδα όπως η Beverage World στο πλευρό μας, για να μας βοηθήσει να παρουσιάσουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας σε όλους τους Έλληνες καταναλωτές».

Η Κλαίρη Χαρόγιαννη, Head of Marketing & Trade Marketing της Beverage World, πρόσθεσε: «Έχουμε εντυπωσιαστεί με την ποιότητα και το εύρος της σειράς προϊόντων της Magnífica de Faria, στοιχεία που μας οδήγησαν στη σύναψη αυτής της συνεργασίας. Ανυπομονούμε να φέρουμε το αυθεντικό πνεύμα του Rio de Janeiro από τις παραλίες της Copacabana στην ελληνική αγορά και είμαστε σίγουροι ότι οι Έλληνες επαγγελματίες του κλάδου της HoReCa θα εκτιμήσουν και θα αγαπήσουν το brand».

Keywords
Τυχαία Θέματα