Τη δημιουργία του younique.gr «υπογράφει» η NetSteps

Το younique.gr είναι η πρώτη, όπως επισημαίνεται, πλατφόρμα για fashion brand outlet shopping στην Ελλάδα και ένα από τα πιο περίπλοκα e-commerce έργα, που υλοποιήθηκε από τη NetSteps. Το younique βασίζεται στην πλατφόρμα του Magento και χάρη στην τεχνολογία PWA εξασφαλίζει «μια μοναδική mobile εμπειρία για τους χρήστες του».

Το younique εγκαθίσταται

στο κινητό με ένα κλικ, «προσφέροντας απαράμιλλη ταχύτητα πλοήγησης, ενώ παράλληλα αυξάνει σημαντικά τη διάδραση των χρηστών», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Το PWA που έφτιαξε το τμήμα των Coders+ της NetSteps παρέχει εξατομικευμένη εμπειρία αγορών, προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις κάθε χρήστη.

Οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν στις πιο πρόσφατες συλλογές, να λάβουν ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για αποκλειστικές κυκλοφορίες και να αξιοποιήσουν ένα γρήγορο checkout χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς την ανάγκη ενημερώσεων της εφαρμογής. Πρόκειται για ένα σύνθετο έργο πληροφορικής, για την υλοποίηση του οποίου οι Coders+ της NetSteps δηλώνουν περήφανοι, καθώς απαιτεί την εγκατάσταση νέων τεχνολογιών, τη διασύνδεση πολλαπλών προμηθευτών σε ένα σύστημα διαχείρισης, κ.ά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
NetSteps,