Το Powerade σε global καμπάνια για το well being των αθλητών

Με σκοπό να επεκτείνει τη συζήτηση μεταξύ αθλητών σχετικά με τη σωματική και ψυχική ευημερία τους, το Powerade παρουσίασε τη νέα παγκόσμια καμπάνια του, η οποία θα «τρέξει» σε 30 χώρες.

Αντιπροσωπεύει δε την εξέλιξη της πλατφόρμας του Powerade «pause is Power», η οποία λανσαρίστηκε το 2022 για να υποστηρίξει τα οφέλη των εσκεμμένων «διαλειμμάτων» από τις προπονήσεις, όπου απαιτείται, για μια πιο δυναμική επιστροφή.

Στο επίκεντρο της καμπάνιας βρίσκεται το σποτ «The Vault» με πρωταγωνίστρια την παγκόσμια πρωταθλήτρια

γυμναστικής Simone Biles να ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τις ασκήσεις της εν μέσω σχολιασμού από εκπροσώπους των media, σκεπτόμενη ότι είναι επιλογή της να κάνει ένα «pause» από τις αθλητικές της υποχρεώσεις.

Η καμπάνια ανήκει στο WPP Open X με επικεφαλής την Ogilvy και υποστηρίζεται από τις EssenceMediacom, David Miami και VML, καθώς και από τις AlterEko και Form&Fun. Στην καμπάνια συμμετέχουν και άλλοι διεθνείς αθλητές, οι οποίοι χρειάστηκε να κάνουν «pause».

Οι ιστορίες τους θα προβληθούν παγκοσμίως, σε βινιέτες, σε social, digital, OOH και ραδιοτηλεοπτικά κανάλια. Επίσης, το brand θα λανσάρει και το αναψυκτικό Powerade Gold και θα υλοποιήσει bespoke εμπειρία στο Ολυμπιακό Χωριό.

(Πηγή: Marketing Dive)

Keywords
Τυχαία Θέματα