«Το RMA είναι εδώ για να μείνει»

Ποιο θα είναι το μυστικό της επιτυχίας στο post-cookies τοπίο;

Eίναι αλήθεια ότι μπαίνουμε σιγά σιγά σε αχαρτογράφητα νερά. Είναι όμως σχεδόν σίγουρο ότι χωρίς cookies το παιχνίδι θα παιχτεί στo πεδίο των first party data, άρα στη δυνατότητα των online brands να δημιουργούν συστηματικά συνθήκες αλληλεπίδρασης και διάδρασης με τους χρήστες, μέσα από τη δημιουργία περιεχομένου

και digital experiences, τα οποία θα λειτουργήσουν ως hooks για την πιο στενή σχέση χρήστη – brand.

Ποια η άποψή σας ως προς το retail media advertising;

Το retail media advertising είναι εδώ για να μείνει – ακόμα κι αν δεν έχει προσγειωθεί 100% ακόμα στην ελληνική αγορά – και αποτελεί μια πολύ σημαντική ευκαιρία για τους retailers να δημιουργήσουν καινούρια revenue streams, να συσφίξουν τις σχέσεις τους με τους προμηθευτές τους και να δημιουργήσουν θετικές εμπειρίες για τους καταναλωτές. Και οι καταναλωτές όμως μόνο να κερδίσουν έχουν από την περαιτέρω διείσδυση του RMA, καθώς η εμπειρία των αγορών τους θα εμπλουτιστεί με ενδιαφέρον, relevant και timely περιεχόμενο.

Ποια είναι εκείνα τα skills που θα κάνουν τη διαφορά στη δουλειά σας;

Το digital competence και η ικανότητα εκμάθησης και διαχείρισης νέων πλατφορμών και τεχνολογιών είναι ασφαλώς sine qua non για τον διαφημιστή ή τη διαφημίστρια του σήμερα. Αυτό όμως επ’ουδενί δεν σημαίνει ότι τα «παραδοσιακά» soft skills του industry – η στρατηγική σκέψη, η δημιουργικότητα, η γνώση των βασικών αρχών επικοινωνίας, η ικανότητα να διαβάζεις το δωμάτιο και να διαχειρίζεσαι πρότζεκτ με πολλή πίεση, λίγα resources και ακόμα λιγότερο χρόνο, αυτές οι ικανότητες δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα