Το υπεύθυνο παιχνίδι προωθεί η νέα καμπάνια Stoiximan

Το βασικό μήνυμα της Stoiximan εδώ και πολλά χρόνια είναι «Το παιχνίδι σου, καλύτερο». Ωστόσο, για να γίνεται καλύτερο το παιχνίδι, πρέπει να παίζεται υπεύθυνα και με όρια. Αλλιώς, δεν είναι πια παιχνίδι.

Σε αυτό βασίστηκε η νέα καμπάνια της Another Circus για τη Stoiximan, που υλοποιήθηκε με τη συνδρομή της Stoiximan Super League. Επτά παίκτες -Ελ Αραμπί, Αϊτόρ, Τσούμπερ, Βιερίνια, Κουέστα, Βέργος, Μποτία- από επτά διαφορετικές ομάδες

της λίγκας (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Ατρόμητος, Κηφισιά) έφεραν τα acting skills τους στο σποτ, παραλληλίζοντας τους εαυτούς τους σε υποθετικές πραγματικές καταστάσεις, με τους παίκτες του στοιχήματος που δεν σταματάνε ποτέ να παίζουν.

Η ταινία γυρίστηκε σε locations σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με την επιμέλεια της Ribeye Production House, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μπουραντά, διεύθυνση φωτογραφίας από τον Έβαν Μαραγκουδάκη και μοντάζ από τον Τόλη Αποστολίδη, ενώ τον ήχο της ταινίας επιμελήθηκε η Bounce. Η καμπάνια θα «απλώσει» σε πολλά διαφορετικά edits στην τηλεόραση, ενώ θα επεκταθεί σε print, outdoor και digital.

Keywords
Τυχαία Θέματα