Check Point Software: Cyber Leaders Summit Το Συνέδριο της Check Point Software έρχεται για τρίτη χρονιά στην Αθήνα

H Check Point Software Technologies Ltd. κορυφαίος πάροχος πλατφόρμας κυβερνοασφάλειας που υποστηρίζεται από AI και παρέχεται μέσω cloud, διοργανώνει το “Cyber Leaders Summit” στην Ελλάδα στις 22 Μαΐου, για τρίτη χρονιά. Μια σειρά εμπειρογνωμόνων του κλάδου είναι έτοιμη να παρουσιάσει ανεκτίμητες γνώσεις σχετικά με την αντιμετώπιση των δυσκολότερων εμποδίων στο χώρο.

Η δέσμευση

της Check Point για καινοτομία στον κυβερνοχώρο το 2024 είναι εμφανής μέσω της ολοκληρωμένης ανάλυσης του εξελισσόμενου τοπίου απειλών, αντιμετωπίζοντας τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις τάσεις σε ολόκληρο τον κλάδο. Κατά τη διάρκεια της συνόδου, κορυφαία στελέχη της εταιρείας και προσκεκλημένοι ομιλητές θα προσφέρουν στο κοινό την ευκαιρία να διεισδύσουν στις τελευταίες εξελίξεις στην ασφάλεια του cloud, το zero trust, την ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα. Οι συμμετέχοντες θα δουν την επόμενη γενιά των καινοτόμων προϊόντων της Check Point και θα ανακαλύψουν πώς η ενοποιημένη αρχιτεκτονική ασφάλειας της εταιρείας δημιουργεί μακροπρόθεσμα στρατηγικά πλεονεκτήματα για τους οργανισμούς. Επιπλέον, θα ακούσουν από τους ίδιους τους πελάτες της Check Point τις περιπτώσεις που η εταιρεία συνέβαλε στο να ξεπέρασαν τις προκλήσεις ασφαλείας τους.

Τα highlights της ατζέντας αναλυτικά:

Ο Guy Lupo, Strategic Sales Manager Infinity EMEA, θα παρουσιάσει την εξέλιξη της Check Point σε μια κορυφαία, ολοκληρωμένη πλατφόρμα ασφάλειας που παρέχεται από το cloud, με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης και της συνεχούς καινοτομίας.

Ο Yvan Lhotellier, Professional Services Area Manager – Γαλλία και Ανατολική Ευρώπη, θα αναλύσει τους τρόπους με τους οποίους η Infinity Global Services, η ελεγκτική υπηρεσία Cyber Security της Check Point, μπορεί να επιταχύνει την ασφάλεια των οργανισμών.

Ο Deryck Mitchelson, Global Chief Information Security Officer, θα τονίσει τη σημασία των γνώσεων των CISO στη διαμόρφωση πολιτικών και στρατηγικών ασφάλειας που πληρούν τους κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένης της NIS2.

Τέλος, ο Nir Livni, Head of Global Product Management, Cloud Security θα παρουσιάσει τις προκλήσεις ασφάλειας του Cloud Security, ενώ θα παρουσιάσει case studies πελατών, τα οποία αντιμετώπισαν ανάλογες προκλήσεις με επιτυχία, με την Cloud Native Application Protection Platform (CNAPP)

Ο Μιχάλης Μπόζος, Country Manager της Check Point Software για την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, δήλωσε σχετικά με το 3ο κατά σειρά Cyber Leaders Summit : «Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας προσκαλούμε στο φετινό ταξίδι ανακάλυψης, καινοτομίας και συνεργασίας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την κυβερνοασφάλειας σας, να μάθετε από τους ειδικούς και να συνδεθείτε με κορυφαίους συνεργάτες που οδηγούν στην εφαρμογή κορυφαίων λύσεων ασφάλειας.

Το Cyber Leaders’ Summit πρόκειται να αποτελέσει κόμβο καινοτομίας και τεχνογνωσίας. Στο περίπτερο της Check Point που θα βρίσκεται στην καρδιά του εκθεσιακού χώρου, οι παρευρισκόμενοι θα βιώσουν μια ζωντανή επίδειξη του AI Copilot, που αναδείχθηκε ως ο καλύτερος βοηθός ασφάλειας, προσφέροντας εξαιρετικά εργαλεία για την ενίσχυση των επιχειρήσεων κυβερνοασφάλειας. Το AI Copilot υπερέχει σε διάφορους τομείς: επιταχύνει τη διαχείριση της ασφάλειας, βελτιώνοντας τη δημιουργία πολιτικών, την εφαρμογή και την επίλυση των δελτίων προβλημάτων. Επίσης, αυξάνει την αποτελεσματικότητα της ασφάλειας, ενημερώνοντας και εφαρμόζοντας προηγμένους ελέγχους πρόληψης απειλών, παρέχοντας στοχευμένη εκπαίδευση των χρηστών. Επιπλέον, το Check Point Threat Map θα παρουσιάζει σε πραγματικό χρόνο, μια οπτική απεικόνιση των κυβερνοεπιθέσεων που συμβαίνουν παγκοσμίως, τονίζοντας τη σημασία της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο στον σημερινό διασυνδεδεμένο κόσμο.

Οι εγγραφές για το Cyber Leaders Summit έχουν ανοίξει. Secure Your Spot Now!

Keywords
Τυχαία Θέματα