Καινοτόμα προϊόντα από τη Scanit

H ScanIT 4Experience ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2012 με στόχο να προσφέρει νέες εμπειρίες στους καταναλωτές.


Τα προϊόντα ScanIT και η καινοτομία αποτελούν την καρδιά του επιχειρηματικού μοντέλου της επιχείρησης. Στοχεύουμε στο να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας προϊόντα που απευθύνονται σε κάθε προϋπολογισμό και ξεχωρίζουν για την ποιότητά και την πρωτοπορία τους. Την ίδια στιγμή η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε δημιουργεί μεγαλύτερες και αποδοτικότερες καινοτομικές «πλατφόρμες», προσφέροντας στους χρήστες ακόμα περισσότερη

ικανοποίηση από την χρήση των προϊόντων και υπηρεσιών μας.


Η ιδέα γεννήθηκε από την αγάπη μας για την τεχνολογία και την καινοτομία. Με δεδομένη την αύξηση της χρήσης internet μέσω κινητών τηλεφώνων, αποφασίσαμε το 2011, εν μέσω κρίσης, να δημιουργήσουμε διαδραστικά προϊόντα που καλύπτουν καθημερινές ανάγκες, ενώ παράλληλα ενσωματώνουν υπηρεσίες προσφέροντας στους πελάτες μοναδικές εμπειρίες, με κάθε ολοκληρωμένη χρήση τους. Δημιουργήσαμε λοιπόν προϊόντα με την επωνυμία ScanIT, που έχουν «ζωή» και «περιεχόμενο»!


Εκτός από την ποιότητα και το design, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των προϊόντων SCANIT είναι ότι δε μπορεί κανείς να βρει κάτι αντίστοιχο στην αγορά, καθώς είναι τα μόνα χρηστικά προϊόντα που όταν τα σκανάρεις με το κινητό σου σε παραπέμπουν σε ψηφιακό περιεχόμενο που εμφανίζεται στην οθόνη του. Σε κάθε σκανάρισμα ο χρήστης απολαμβάνει μία νέα εμπειρία, όπως άλλωστε προτρέπει και η ονομασία της εταιρίας μας ScanIT 4Experience.


Δείτε τα προϊόντα της Scanit εδώ: http://scanit.gr/index.php/el/products


Keywords
Τυχαία Θέματα