Σεμινάριο Lighting Design από τα Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ

Το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ και ο Τομέας Ηχοληψίας & Μουσικής Τεχνολογίας διοργανώνουν και τη φετινή χρονιά το σεμινάριο Lighting Design.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί την εξειδίκευση στον τομέα του καλλιτεχνικού φωτισμού, με την κατάρτιση που θα προσφέρουν επαγγελματίες του χώρου και σε πλήρως ανακαινισμένα εργαστήρια με άρτια υλικοτεχνική υποδομή.


Το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ παρακολουθώντας

από κοντά τις εξελίξεις στις τεχνολογίες του θεάματος, προσφέρει ένα τεχνικό σεμινάριο με αντικείμενο το σχεδιασμό φωτισμού. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την τέχνη των φωτισμών. Μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για όσους σπουδάζουν ή έχουν σπουδάσει καλές τέχνες, θεατρολογία, διακοσμητική, φωτογραφία, φυσική και ηλεκτρολογία.


Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου πραγματοποιούνται επισκέψεις και πρακτική άσκηση σε θέατρα, μουσικές σκηνές και τεχνικές εταιρίες ενώ στο τέλος του σεμιναρίου οι καταρτιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο φωτιστικό σχεδιασμό ενός live event που θα προκύψει ως αποτέλεσμα του σεμιναρίου.
Την τεχνική υποστήριξη του σεμιναρίου Lighting Design θα αναλάβει η εταιρία Audio & Vision.

Keywords
Τυχαία Θέματα