HTC One M9: Ακόμη ένα εντυπωσιακό 4G+ Smartphone από την Cosmote

09:13 18/4/2015 - Πηγή: myPhone
Δελτίο Τύπου: Το νέο HTC One M9, ένα ακόμη κορυφαίο, υψηλής ποιότητας 4G+ Smartphone, φέρνει στους πελάτες της η Cosmote για να μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία χρήσης με τις υψηλές ταχύτητες του 4G+ δικτύου της.

Το HTC One M9 ενσωματώνει μεγάλη οθόνη αφής διαγώνιου 5 ιντσών με Gorilla Glass 4, πανίσχυρο SoC Qualcomm Snapdragon 810 με οκταπύρηνο επεξεργαστή, RAM
3 GB και υποστηρίζει λειτουργικό Android Lollipop. Η εμπρόσθια camera με UltraPixel αισθητήρα ανάλυσης 4 Megapixel με τον ευρυγώνιο φακό λαμβάνει περισσότερο φως και βγάζει selfies με εντυπωσιακή λεπτομέρεια, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, ενώ η κύρια camera διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 20 Megapixel για επαγγελματικές φωτογραφίες, υψηλής ευκρίνειας. Είναι εξ’ ολοκλήρου μεταλλικό, με χειροποίητο σχεδιασμό υψηλής ποιότητας, σε διπλή απόχρωση και με στρογγυλεμένες άκρες. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, ηχείο BoomSound, το οποίο βελτιώνεται με Dolby Surround, ενώ υποστηρίζει και την τεχνολογία HD Voice, για κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο ακόμα και όταν έχει θόρυβο.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 106 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα