Λήγει η προθεσμία για τη συμμετοχή των μετόχων της Forthnet στο ομολογιακό

14:07 6/10/2016 - Πηγή: myPhone
Τελευταία μέρα σήμερα – Πέμπτη 6 Οκτωβρίου – για την άσκηση του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων της Forthnet στο μετατρέψιμο σε μετοχές ομολογιακό δάνειο (ΜΟΔ) των 99 εκατ. ευρώ και ενώ η διοίκηση της εταιρείας προχώρησε στο λανσάρισμα της νέας της υπηρεσίας Nova Οn Demand.

Βάσει του χρονοδιαγράμματος η εισηγμένη θα ανακοινώσει το τι έπραξαν οι μέτοχοί της καθώς και το τι θα ακολουθήσει (ανάλογα με τη συμμετοχή
στο ΜΟΔ) μέχρι την Τρίτη 11 Οκτωβρίου. Οι πληροφορίες ωστόσο επιμένουν ότι δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τις αρχικές προθέσεις των Wind (κατέχει το 33%) και Vodafone Ελλάδος (6,506%). Οι δύο εταιρείες έχουν εξαρχής αφήσει να εννοηθεί πως δεν θα συμμετέχουν στο ΜΟΔ που προσπαθεί να εκδώσει η διοίκηση. Άγνωστο είναι το τι θα πράξουν οι υπόλοιποι βασικοί μέτοχοι (εταιρεία GO με 22,605 και MASSAR 22,605%) και μένει να φανεί αν η προσπάθεια του διευθύνοντος συμβούλου Πάνου Παπαδόπουλου να προσελκύσει τρίτο επενδυτή θα έχει αποτέλεσμα, κάτι πάντως εξαιρετικά δύσκολο και λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 313 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα