H KTM παρουσίασε το X-Bow GT Black Edition

20:57 4/3/2016 - Πηγή: AutoBlog

Τρία χρόνια μετά το KTM X-Bow GT, η αυστριακή εταιρία παρουσίασε το ειδική έκδοση Black Edition για το street-legal trackday μοντέλο της. Όπως βλέπεις και από τις φωτογραφίες, είναι βαμμένο εξολοκλήρου σε μαύρο χρώμα, ενώ και η εξάτμιση είναι σε ανοδιωμένο μαύρο χρώμα. Πατάει σε μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών εμπρός και 19 ιντσών πίσω, ενώ και στο “εσωτερικό” επικρατεί το μαύρο χρώμα, με το λογότυπο της έκδοσης να βρίσκεται ραμμένο στα προσκέφαλα. Το σύστημα

ψυχαγωγίας διαθέτει, πλέον, και κάμερα οπισθοπορείας, ενώ η κεντρική κονσόλα διαθέτει ειδική πλακέτα που δείχνει την περιορισμένη παραγωγή του μοντέλου. Αυτό θα βγει σε 5 μονάδες, με κόστος €99.000 προ φόρων, με τους ιδιοκτήτες να λαμβάνουν ως δώρο περιήγηση στο εργοστάσιο της εταιρίας, στο Graz της Αυστρίας.

Μηχανικά, σε σχέση με το X-Bow GT, η έκδοση Black Edition χρησιμοποιεί μια αναβαθμισμένη έκδοση του 2-λιτρου turbo βενζινοκινητήρα, καθώς αποδίδει 320 άλογα (+35) στις 6.400 σ.α.λ. με την εταιρία να μην αναφέρει το μέγεθος της ροπής, αλλά να τονίζει ότι είναι μεγαλύτερη από τα 420 Nm της GT έκδοσης. Η κίνηση στέλνεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός 6-τάχυτου μηχανικού κιβωτίου, με τις επιδόσεις του να είναι καλύτερες από την “απλή” έκδοση, και τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα, χωρίς να ανακοινώνονται ακριβή νούμερα.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα