Mercedes V-Class Black Crystal, ένα κινούμενο υπερπολυτελές βαν

Ο Ρωσικός βελτιωτικός οίκος LARTE Design θα φέρει στην έκθεση της Γενεύης το τελευταίο του δημιούργημα, που δεν είναι άλλο από μια Mercedes V-Class τροποποιημένη σε υπερπολυτελές jet.

To ονομάζει Black Crystal και το περιγράφει ως ένα ιδιωτικό jet

για τον δρόμο. Εξωτερικά διαθέτει ένα νέο και πιο επιθετικό προφυλακτήρα με ενσωματωμένους δύο κρυστάλλους, που συμβολίζουν το όνομα του βελτιωτικού πακέτου. Επίσης, διαθέτει LED φώτα ημέρας, νέα μάσκα και νέο πίσω προφυλακτήρα.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές, όμως, βρίσκονται στη καμπίνα των επιβατών, με την Larte να μη δίνει ακριβείς λεπτομέρειες, αλλά όπως φαίνεται έχει χρησιμοποιήσει premium δέρμα και alcantara, ξύλινες επενδύσεις, και διαχωριστικό μεταξύ του οδηγού και των πίσω επιβατών. Ακόμα, υπάρχει μια μεγάλη τηλεόραση, ηχοσύστημα της Alpine, ένα minibar, βιομετρικό χρηματοκιβώτιο, κουρτίνες, ανακλινόμενα τραπεζάκια και κρυμμένες θύρες φόρτισης για κινητά.

Μηχανικά δεν αλλάζει κάτι, με την V-Class να προσφέρεται με τον 2.1-λίτρων τετρακύλινδρο diesel κινητήρα απόδοσης 134 ίππων και 330 Nm ροπή, ενώ προσφέρεται και με δυνατότερη απόδοση, με 160 άλογα και 380 Nm ροπή ή 187 άλογα και 440 Nm ροπή.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα