Επίσημο: Audi SQ5 TDI με 313 άλογα [w/video]

Και επίσημα η Audi έδωσε τις λεπτομέρειες, video και φωτογραφίες από το SQ5 TDΙ με τον 3.0 BiTurbο V6 TDI κινητήρα. Ντεμπούτο θα κάνει αύριο κατά τη διάρκεια του αγώνα του Le Mans με τον 3.0-λιτρο twinturbo κινητήρα πετρελαίου να αποδίδει 313 άλογα με 650 Nm ροπής διαθέσιμα από τις 1.450 έως τις 2.800 σ.α.λ. Είναι το πρώτο S μοντέλο της Audi

το οποίο φορά πετρελαιοκινητήρα με τις πωλήσεις του να ξεκινούν από το πρώτο τρίμηνο του 2013 με αρχική τιμή στη Γερμανία τα €58.500.

Είναι τετρακίνητο και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 5.1 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα. Έχει μέση κατανάλωση 7.2-λίτρα/100 χλμ, συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο tiptronic κιβώτιο το οποίο συνεργάζεται με σύστημα Start/Stop.

Το ύψος από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 30 mm και πατά πάνω σε 20″ ζάντες με ελαστικά διαστάσεων 255/45. Στον επιπλέον εξοπλισμό υπάρχουν διαθέσιμες και ζάντες 21″. Διαθέτει μαύρες δαγκάνες με το λογότυπο S και από στιλιστικής πλευράς διαθέτει γκρι μάσκα, αλουμινένιες μπάρες οροφής, αλουμινένιους καθρέπτες, ενώ θα είναι διαθέσιμο μόνο στα δύο χρώματα Estoril Blue και Panther Black

Στο εσωτερικό διαθέτει ότι περιμένει κάποιος να δει σε ένα S μοντέλο της Audi. Σπορ τιμόνι, δερμάτινες Nappa και Alcantara επενδύσεις, σπορ bucket καθίσματα, διακοσμητικά από βουρτισμένο αλουμίνιο ενώ στον επιπλέον εξοπλισμό υπάρχουν διακοσμητικά από carbon, μαύρο γυαλιστερό πλαστικό, και συνδυασμό από αλουμίνιο και ξύλο. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα