Η Toyota δε θα διαφημιστεί φέτος στο Super Bowl

Με τον Αμερικάνικο τελικό του Super Bowl να απέχει μερικούς μήνες ακόμα, πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες σχεδιάζουν από τώρα τις διαφημίσεις που θα προβάλουν στο κοινό. Με τις εταιρίες να σπαταλάνε πολλά χρήματα για τη δημιουργία τους, αν μη τι άλλο τα περισσότερα από αυτά είναι απολαυστικά. Πρώτη στο χορό για φέτος μπήκε η Kia καθώς ανακοίνωσε πως θα ετοιμάσει ένα νέο διαφημιστικό spot. Για την Kia

είναι η όγδοη συνεχόμενη φορά που αγοράζει λίγο από τον πανάκριβο χρόνο της τηλεοπτικής μετάδοσης του Super Bowl, που θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου στο Χιούστον του Τέξας.

Για το 2016 η Kia είχε προσλάβει τον ηθοποιό Christopher Walken με τίτλο του spot “Walken Closet” , διαφημίζοντας το νέο Optima. Φέτος πιθανό είναι η διαφημιστική της καμπάνια να επικεντρωθεί στο νέο Soul καθώς είναι και το best seller μοντέλο της Kia στις Η.Π.Α. Η Νότιο Κορεάτικη εταιρία πάντως δεν έδωσε καμιά πληροφορία για το θέμα.

Από την άλλη μεριά η Toyota με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως φέτος δεν θα αγοράσει διαφημιστικό χρόνο στο Super Bowl. Πέρυσι η Toyota είχε πάρει μέρος με δύο διασκεδαστικά διαφημιστικά spot με πρωταγωνιστή το Prius. Ας θυμηθούμε τις διαφημίσεις των δύο εταιριών από την περσινή χρονιά με τους διαφημιστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα