Πως σου φαίνεται αυτό το rendering για τη νέα Toyota Supra;

Μετά τις δοκιμές που πιάστηκε να κάνει ένα μουλάρι της νέας Toyota Supra, το παραπάνω rendering του Marco van Overbeeke είναι ίσως αρκετά κοντά στην έκδοση παραγωγής του πολυαναμενόμενου sport μοντέλου της ιαπωνικής εταιρίας.

Η τελική ονομασία του μοντέλου δεν έχει ακόμα κατοχυρωθεί, αλλά στελέχη της ιαπωνικής εταιρίας είναι υπέρ της αναβίωσης του ιστορικού ονόματος. Όπως ξέρουμε, το σπορ αυτοκίνητο που αναπτύσσεται σε συνεργασία με την BMW,

με την συνεργασία του Ιαπωνικού κολοσσού με την γερμανική πολυτελή φίρμα να πηγαίνει πολύ καλά και ότι πραγματοποιούνται εκτεταμένες δοκιμές ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στο Fuji ή στο Nurburgring.

Τα μοντέλα της BMW και της Toyota, παρ’ ότι έχουν κοινές ρίζες, θα αποτελούν δύο διαφορετικές προσεγγίσεις του θέματος, με πολύ διαφορετικό χαρακτήρα. Η ιαπωνική πρόταση θα αποτελεί μια πιο σπορ κατασκευή, σε σχέση με την Z5 της BMW, και θα βρίσκεται πάνω από το GT-86. Η κυκλοφορία της αναμένεται να γίνει στα μέσα στο 2018, όταν και θα έχουν περάσει 16 χρόνια από τη χρονιά που βγήκε από το εργοστάσιο το τελευταίο Supra.

Keywords
Τυχαία Θέματα