Θα χάσει την προθεσμία στις Η.Π.Α η VW;

23:08 6/3/2016 - Πηγή: AutoBlog

Ο ομοσπονδιακός δικαστής των Η.Π.Α, Charles Breyer πριν από 10 ημέρες έδωσε προθεσμία μέχρι τις 24 Μαρτίου στην Volkswagen, για να παρουσιάσει μια τεχνική λύση η γερμανική εταιρία που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις των ρυθμιστικών αρχών (EPA και CARB) για την επιδιόρθωση των 600.000 αυτοκινήτων που επηρεάζονται από το σκάνδαλο χειραγώγησης των εκπομπών ρύπων και βρίσκονται επί αμερικανικού εδάφους.

Με 18 ημέρες να απομένουν μέχρι το ημερολόγιο

να γράψει 24 Μαρτίου, ο Herbert Diess, πρόεδρος της Volkswagen, δίνοντας συνέντευξη στη γερμανική Wolfsburger Allgemeine Zeitung, υπαινίχθηκε πως η λύση στις Η.Π.Α θα καθυστερήσει. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Πιστεύω ότι έχουμε καλές πιθανότητες να επιτευχθεί μια συμφωνία με τις αρχές των Η.Π.Α στους επόμενους μήνες.

Τα λόγια του Diess και η αναφορά του “στους επόμενους μήνες“, φούντωσαν τα σενάρια πως δεν πρόκειται η Γερμανική εταιρία να προλάβει την προθεσμία που έχει θέσει ο δικαστής Breyer.

Παράλληλα, ο Diess μίλησε για την ανάγκη της Volkswagen να εξοικονομήσει χρήματα και να παρουσιάσει μεγαλύτερα κέρδη. Σύμφωνα με το Reuters το σχέδιο της Volkswagen για τη μείωση του κόστους και την αύξηση της κερδοφορίας, θα επικεντρωθεί σε 12 σημεία, με το σχέδιο να δίνει περισσότερη αυτονομία σε κάθε μια από τις περιφερειακές δραστηριότητες της μάρκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα