Conference League: Απίστευτη αισχροκέρδεια για ένα εισιτήριο στον τελικό – Τιμές που ξεπερνούν τις 3.000 ευρώ!

Σε αδιανόητα επίπεδα έχει φτάσει η αισχροκέρδια για τα εισιτήρια του τελικού του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα που θα διεξαχθεί στην ΟΠΑΠ Arena.

Από την πρώτη ημέρα που ο Ολυμπιακός «σφράγισε» την συμμετοχή

του στο παιχνίδι της 29ης Μαΐου στην ΟΠΑΠ Arena, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στις πλαρφόρμες δευτερεύουσας αγοράς, εισιτήρια σε πολύ υψηλές τιμές από αυτή που είχε ορίσει η UEFA.

Μόνο που όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουν οι μέρες, αυτές εκτοξεύονται σε εξωφρενικά επίπεδα. Είναι χαρακτηριστικό πως εκεί οι τιμές σε δύο από τις πιο γνωστές πλατφόρμες ξεκινάνε από τα 900 ευρώ, δηλαδή 20 φορές πάνω και φτάνουν έως και τα 1.318.

Υπάρχει όμως κάποιος που αποφάσισε να σπάει κάθε ρεκόρ αισχροκέρδιας, καθώς στην δημοφιλέστερη πλατφόρμα δευτερεύουσας αγοράς εισιτηρίων, έβαλε προς πώληση εισιτήριο των 45 ευρώ με 3.558 ευρώ! Δηλαδή, 79 φορές πάνω.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, όσο πλησιάζει η μέρα του τελικού, τα φαινόμενα αυτά αναμένεται να αυξηθούν, καθώς η δίψα του κόσμου του Ολυμπιακού να δώσει το παρών στον πρώτο ποδοσφαιρικό ευρωπαϊκό της ομάδας του, είναι πολύ μεγάλη.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Ξύλο σε ποδοσφαιρικό αγώνα – Κλωτσιές στον διαιτητή

O ΠΑΟΚ πέταξε (σχεδόν) εκτός διεκδίκησης τίτλου τον Ολυμπιακό (2-0) και πάει για μάχη μέχρι τέλους με την ΑΕΚ

Βαλβέρδε για Μεντιλίμπαρ και Ολυμπιακό: Εκπληκτικό αυτό που έκανε για τη δεύτερη ομάδα μου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Conference League, Απίστευτη, – Τιμές, 3 000,Conference League, apistefti, – times, 3 000