H απάντηση της Άννας Βαγενά για το τηλέφωνο, το θέατρο και το πολιτικό γραφείο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας parapolitika.gr που αναδημοσίευσε και το «Π», δίνει με ανακοίνωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Άννας Βαγενά:

Απαντώντας στο σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας parapolitika.gr (28.3.2016, 9.08) με τίτλο «Η Βαγενά έκανε το θέατρό της… πολιτικό γραφείο»

θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:

Θα έπρεπε πριν ασχοληθείτε ξανά με το όνομά μου να ψάξετε λίγο καλύτερα τα πράγματα

Θέλω να σας πληροφορήσω, λοιπόν, ότι είμαι ίσως απ’ τους λίγους βουλευτές που με δική μου επιλογή όχι μόνον αρνήθηκα να εντάξω τα προσωπικά μου τηλέφωνα (κατοικίας και Θεάτρου) στη βουλευτική ατέλεια, όπως έχει κάνει μεγάλο μέρος των συναδέλφων μου, αλλά και διαμαρτυρήθηκα γι’ αυτή την πρακτική στην ίδια τη Γραμματεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με επιστολή μου της 23ης Νοεμβρίου του 2015.

Σε ό,τι αφορά τα τηλέφωνα επικοινωνίας που εμφανίζονται στο βουλευτικό μου προφίλ, όπως φαίνεται και από την από 5ης Οκτωβρίου 2015 δήλωση μου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής των Ελλήνων, που σας επισυνάπτω και παρακαλώ να δημοσιευθεί επίσης, έχει δηλωθεί τόσο το τηλέφωνο του γραφείου μου στην Αθήνα όσο και το τηλέφωνο και φαξ του γραφείου μου στην εκλογική μου περιφέρεια, δηλαδή τη Λάρισα. Το δε τηλέφωνο που αναγράφεται στο βουλευτικό προφίλ ως δήθεν τηλέφωνο του γραφείου των Αθηνών δεν είναι άλλο απ’ τον αριθμό που δηλώθηκε στις υπηρεσίες της Βουλής ως τηλέφωνο κατοικίας (βλ. και πάλι τη συνημμένη δήλωση, σελ. 2)

Είναι προφανές ότι από λάθος ή αβλεψία των αρμοδίων υπηρεσιών της Βουλής δεν έγινε η σωστή ενημέρωση του βουλευτικού προφίλ.

Τέλος, εκφράζω την ελπίδα μου ότι θα προβάλετε αυτή μου δήλωση με τον ίδιο τρόπο που προβάλατε και την αρχική είδηση.

Συνοδευτικά έγγραφα

Άννα ΒαγενάαπάντησηδημοσίευμαθέατροΠολιτικό ΓραφείοHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα