LIVE ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Βασίλη Καρρά (Video)

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 24 Δεκεμβρίου σε ηλικία 70 ετών.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στη γενέτειρά του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας με τα αγαπημένα του πρόσωπα να έχουν, ήδη, φθάσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος για να συνοδέψουν τον σπουδαίο ερμηνευτή στην τελευταία του κατοικία.

Συγκεκριμένα, το τρισάγιο θα τελεστεί στις 12:00, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στα κοιμητήρια με τη συνοδεία της φιλαρμονικής «Απόλλων Ροδολίβους».

Δείτε LIVE
το τελευταίο αντίο στον Βασίλη ΚαρράΣυγκίνηση στην κηδεία

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη η σορός του καλλιτέχνη είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας όπου πολλοί θαυμαστές του τραγουδιστή απέτισαν φόρο τιμής από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν, μάλιστα, η στιγμή που η σορός και η ορχήστρα του Βασίλη Καρρά έπαιξε για τελευταία φορά για τον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Οι θαυμαστές του τον αποχαιρέτησαν σιγοτραγουδώντας κάποιες από τις επιτυχίες του, ενώ όταν έφτασε η σορός του στον Ιερό ναό, το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Διαβάστε επίσης:

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν μέχρι τα Φώτα

Δολοφονία 16χρονου στη Νέα Σμύρνη: Τα αδέλφια είχαν τσακωθεί ξανά με μαχαίρι και σιδηρογροθιά – Η μαρτυρία γείτονα (video)

Άγιοι Ανάργυροι: Αυτοκίνητο εκσφενδόνισε πεζό σε βιτρίνα και «καρφώθηκε» σε μαγαζί – Πολύ σκληρό βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα
LIVE, Βασίλη Καρρά Video,LIVE, vasili karra Video