MISANO E-PRIX: ΜΙΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ DS AUTOMOBILES ΚΑΙ ΤΗΝ FORMULA E

Μετά το Τόκιο, είναι η σειρά του Misano να φιλοξενήσει το πρώτο E-Prix αυτό το Σαββατοκύριακο, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη του ευρωπαϊκού σκέλους της Formula E.

Το Misano World Circuit Marco Simoncelli είναι μια πίστα ειδικά σχεδιασμένη για μηχανοκίνητο αθλητισμό, η οποία έχει μειωθεί σε έναν γύρο 3,381 χιλιομέτρων για τη Formula E. Αυτή η γρήγορη χάραξη, με αρκετές μεγάλες στροφές, θα αποτελέσει μια νέα πρόκληση όσον

αφορά τη διαχείριση της ενέργειας και για τις 11 ομάδες του grid.

Οδηγώντας την ανταγωνιστική DS E-TENSE FE23, ο Jean Eric Vergne – ο μοναδικός δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula E – και ο νικητής του τίτλου το 2022 Stoffel Vandoorne θα έχουν όλα τα εργαλεία στη διάθεσή τους για να φέρουν περισσότερους βαθμούς στην ομάδα DS PENSKE.

Ο πρώτος αγώνας στο Misano θα διεξαχθεί στις 15:00 CET το Σάββατο 13 Απριλίου, ενώ ο δεύτερος αγώνας θα ξεκινήσει την επόμενη ημέρα την ίδια ώρα.

Eugenio Franzetti, διευθυντής DS Performance δήλωσε:

«Όλες οι ομάδες θα εξοικειωθούν με μια νέα πίστα για τον πρώτο αγώνα της 10ης σεζόν στην Ευρώπη. Το Misano είναι μια αποκλειστική πίστα για αγώνες, με όλα τα πλεονεκτήματα που αυτό συνεπάγεται όσον αφορά την πρόσφυση και την ποιότητα της ασφάλτου. Είναι μια απόλυτα ομαλή επιφάνεια, αλλά η μεγαλύτερη πρόκληση θα είναι η διαχείριση της ενέργειας. Αυτό οφείλεται στην ταχεία φύση της πίστας, όπου η στρατηγική και η ικανότητα αποτελεσματικής διαχείρισης της ενέργειας θα είναι το κλειδί. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, έχουμε ένα πολύ γρήγορο DS E-TENSE FE23 και δύο σπουδαίους πρωταθλητές για να το οδηγήσουν. Ο στόχος είναι να τα πάμε καλύτερα από ό,τι στον τελευταίο αγώνα στο Τόκιο, και κυρίως να επιστρέψουμε στις πρώτες θέσεις».

Βασικά στοιχεία από την είσοδο της DS Automobiles στη Formula E:

– 110 αγώνες

– 4 τίτλοι πρωταθλήματος

– 16 νίκες

– 48 θέσεις σε βάθρο

– 23 pole positions

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

[email protected]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ DS AUTOMOBILES

Με γνώμονα το πνεύμα της avant-garde και με την υποστήριξη μιας εξαιρετικής κληρονομιάς, η πολυτελής μάρκα DS, που γεννήθηκε το 2014, στοχεύει στην ενσάρκωση της γαλλικής τέχνης του ταξιδιού. Αξιόλογα προϊόντα, ευδιάκριτη γαλλική savoir-faire, σε συνδυασμό με μια σουίτα εξατομικευμένων υπηρεσιών, η DS Automobiles προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε ταξίδι. Η DS Automobiles είναι η premium μάρκα του Ομίλου Stellantis.

Σχεδιασμένα για πελάτες που θέλουν να ξεχωρίσουν και θέλουν να ταξιδέψουν στον κόσμο και να απολαύσουν κάθε στιγμή, τα μοντέλα DS συνδυάζουν φινέτσα και τεχνολογία. Με τα νέα DS 3, DS 4, Nέο DS 7 και DS 9, η μάρκα DS προσφέρει μια παγκόσμια γκάμα. Βασισμένη σε πολλά ρεκόρ από την είσοδό της στη Formula E το 2015, συμπεριλαμβανομένων δύο συνεχόμενων τίτλων ομάδων και οδηγών, η DS Automobiles βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ηλεκτροκίνησης, πουλώντας ήδη κάθε μοντέλο της με μια ηλεκτροκίνητη έκδοση. Κάτω από την υπογραφή E-TENSE, η DS Automobiles προσφέρει 100% ηλεκτρικά συστήματα μετάδοσης κίνησης, καθώς και plug-in υβριδικά με έως και 360 ίππους και κίνηση στους 4 τροχούς. Από το 2024, κάθε νέο μοντέλο που λανσάρει η DS Automobiles θα είναι 100% ηλεκτρικό.

Για τους απαιτητικούς πελάτες της, η DS Automobiles έχει δημιουργήσει μια σουίτα αποκλειστικών υπηρεσιών, που ονομάζεται “ONLY YOU, ένας πλούτος προσοχής”. Με παρουσία σε 40 χώρες, η μάρκα DS έχει δημιουργήσει και αναπτύσσει ένα αποκλειστικό δίκτυο διανομής που περιλαμβάνει 400 DS STORES σε όλο τον κόσμο.

Παρακολουθήστε τα νέα της DS διεθνώς στο www.DSautomobiles.com @ds_automobiles

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ PENSKE AUTOSPORT

Η PENSKE AUTOSPORT είναι μια αμερικανική αγωνιστική ομάδα που ιδρύθηκε το 2007 από τον Jay Penske. Η έδρα της ομάδας βρίσκεται στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, τη μεγαλύτερη ενιαία μητροπολιτική αγορά EV στον κόσμο.

Μετά από πολλά επιτυχημένα χρόνια που αγωνιζόταν στο IndyCar (2007-2014), η ομάδα αγκάλιασε τη στροφή προς την ηλεκτρική κινητικότητα και έγινε μία από τις ιδρυτικές ομάδες του παγκόσμιου πρωταθλήματος ABB FIA Formula E.

Το σύνθημα της ομάδας είναι η λατινική φράση “E Pluribus Unum” – που σημαίνει «από τους πολλούς, υπάρχει ένας».

Keywords
Τυχαία Θέματα
MISANO E-PRIX, ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΙΣΤΑ, DS AUTOMOBILES, FORMULA E,MISANO E-PRIX, olokainourgia pista, DS AUTOMOBILES, FORMULA E