Ανδρέας Λοβέρδος: Η επιστροφή, η υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές και το πρώτο βήμα της καινούριας πορείας

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος μίλησε και στον ΣΚΑΙ για την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή.

«Από αύριο, θα είμαι παρών στην πολιτική και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να συμμετάσχω και στις επερχόμενες ευρωεκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Για το πολιτικό του μέλλον, ο Ανδρέας Λοβέρδος επισήμανε πως δεν έχει να ανακοινώσει

κάτι τώρα για το πολιτικό του μέλλον. «Από αύριο και μέσα στις επόμενες εβδομάδες» πρόσθεσε, παραπέμποντας στην ομιλία θέσεων που θα παραχωρήσει αύριο Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

«Αυτή η εκδήλωση θα είναι το πρώτο μου βήμα, μετά την αποχώρηση από το κόμμα στο οποίο είχα την τιμή να ανήκω επί πολλές δεκαετίες. Θα είναι το πρώτο βήμα μίας καινούριας πορείας, είμαι σε συζήτηση με τους πολιτικούς μου φίλους. Η απόφαση θέλω να έλθει ύστερα από ώριμη σκέψη. Θα είμαι παρών από αύριο στην πολιτική», πρόσθεσε.

Σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει στο One, ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε αφήσει ανοιχτό και το ενδεχόμενο ίδρυσης νέας πολιτικής κίνησης. Οι εισηγήσεις που δέχεται από τους πολιτικούς του φίλους -είπε- είναι δύο: «ή προσχώρηση στη Νέα Δημοκρατία ή δημιουργία πολιτικής κίνησης».

Σημείωσε ωστόσο πως το σύνολο των αποφάσεων και των κινήσεών του θα αποκαλυφθούν από τον ίδιο, όχι στη συγκέντρωση του Νοεμβρίου, αλλά σε άλλο «σταθμό» εντός του Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: «Δίνουμε λύση στο πρόβλημα της στέγης – Με κρατική επιδότηση «ζωντανεύουν» και πάλι τα διαμερίσματα»

Κασσελάκης σε Μητσοτάκη για Αυτιά: «Κάντε επιτέλους τον άνθρωπο υποψήφιο ευρωβουλευτή, σας παρακαλάει κάθε Σαββατοκύριακο!»

ΣΥΡΙΖΑ: Ώρα αποφάσεων της ομάδας Αχτσιόγλου – Το «εσωκομματικό σύμφωνο συμβίωσης» του Κασσελάκη και ο Πολάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανδρέας Λοβέρδος,andreas loverdos