Απόκοσμες εικόνες σε εγκαταλελειμμένο ορυχείο – Παρατάνε παλιά αυτοκίνητα που έχουν σχηματίσει βουνό (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Υπάρχει ένα μέρος στην Ουαλία που κυριολεκτικά παγώνει το αίμα. Όχι δεν έχει συνδέσει το όνομα του με κάτι το παραφυσικό. Απλά δημιουργεί μια απόκοσμη εικόνα…

Είναι το βουνό των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων, στο οποίο από τη δεκαετία του 70, πηγαίνουν και παρατάνε τα αυτοκίνητα τους, αντί να τα αποσύρουν.

Η εικόνα γίνεται πιο απόκοσμη, επειδή τα αυτοκίνητα έχουν πέσει σε μια τρύπα (και έχουν σχηματίσει και αυτά βουνό) από την οποία ξεκινούσε ένα παλιό ορυχείο, που στην περιοχή το ονομάζουν «ορυχείο φάντασμα».

Τα φυτά έχουν αναρριχηθεί στις

λαμαρίνες που έχουν σκουριάσει και δύσκολα ξεχωρίζει κάποιος που ξεκινά και που σταματά το βουνό. Μάλιστα στο ίδιο μέρος είναι η είσοδος ενός ορυχείου που λειτουργούσε από το 1836 μέχρι το 1960.

Την απόκοσμη κατάβαση έκανε ένας μηχανικός αυτοκινήτων ο οποίος επί 4 ώρες μέσα στα σκοτάδια, με τον φακό του μόνο, επιχείρησε να καταγράψει πόσα αυτοκίνητα υπάρχουν. Και τα κατάφερε, παρά το γεγονός ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχασκε δίπλα του κάποιο πηγάδι και να κινδύνευε να πέσει μέσα.

Τα αυτοκίνητα ξεπερνούν τα 100, που έχουν παρατήσει. Κάποια από αυτά είναι σε άθλια κατάσταση, αφού βρίσκονται εκεί από τη δεκαετία του 1970, ενώ κάποια άλλα σε κάπως καλύτερη κατάσταση. Στη βάση του παράξενου βουνού από αυτοκίνητα, ξεκινάει μια υπόγεια λίμνη, με άγνωστο βάθος πυθμένα.

Η κάθοδος έγινε από μικρά ή μεγαλύτερα πηγάδια του ορυχείου, ή από γλιστερούς στενούς διαδρόμους που κάποτε χρησίμευαν για να μεταφέρονται τα βαγονάκια του ορυχείου.

βουνόεγκαταλελειμμένα αυτοκίνηταορυχείοορυχείο φάντασμαΟυαλίαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα