Αρνητικό ρεκόρ τηλεθεασης για την – υπό εγκατάλειψη- ΕΡΤ2- Πρώτο σε προτιμήσεις παρέμεινε το Mega


Αν και με απώλειες (1,1%) το Mega, σε σχέση με την Τρίτη, διατηρήθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων των τηλεθεατών, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen. Στον αντίποδα, η ΕΡΤ2 για πρώτη φορά στα χρονικά της συγκέντρωσε προτιμήσεις τηλεθεατών από τους οποίους διαμόρφωσε μερίδιο κάτω από το 1%. Και πως αλλιώς αφού… με κεντρική επιλογή το πρόγραμμα της αποτελείται από εκπομπές που προέρχονται από το αρχείο της ΕΡΤ

και μάλιστα παρελθόντων ετών.

Απώλειες είχε και ο ΑΝΤ1 με συνέπεια να είναι για μια ακόμη φορά ισοδύναμος με τον Alpha. Τα δύο κανάλια μοιράστηκαν τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού αφού εμφάνισαν μερίδια ίδιου μεγέθους (13,2%). Ο Alpha πάντως διακρίθηκε για μια ακόμη φορά για τη σταθερότητα στην δυναμική του, παρά τη μικρή μεταβολή (+0,1%).

Από τις μεταβολές στα μερίδια των Star και Σκάι φαίνεται ότι μερίδα τηλεθεατών που «έφυγε» από τα κανάλια τα οποία συνθέτουν το πρώτο γκρούπ δυναμικότητας, κατευθύνθηκε εκείνα. Το Star είχε μερίδιο αυξημένο κατά 1,2% σχε σχέση με εκείνο της Τρίτης και ο Σκάι βελτιωμένο κατά 0,4%, αντίστοιχα.

Το Open απέσπασε κομμάτι μεγαλύτερο κατά 0,1% συγκριτικά με προχθές, παρέμεινε όμως κάτω από το 6%. Ήταν όμως καλύτερο συγκριτικά με εκείνο της ΕΡΤ1. Φλέρταρε με το 3% το Μακεδονία TV, ενώ η ΕΡΤ3 είδε το δείκτη της Nielsen να πηγαίνει στο 1,5% από το 1,6% της Τρίτης.

Διαβάστε επίσης:

Πρώτος σε τηλεθέαση ο «Σασμός» λόγω… Champions League

ΕΣΗΕΑ: Απαξιωτική στάση απέναντι της χρεώνει στον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα- «Αρνείται ακόμη και τον διάλογο»

ΕΡΤ: Στο Ραδιομέγαρο η Κατερίνα Κασκανιώτη – Aβεβαιότητα για 500 συμβασιούχους 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρνητικό, - ΕΡΤ2- Πρώτο, Mega,arnitiko, - ert2- proto, Mega