Χωρίζουν Σακίρα-Πικέ; Οι εκκρεμότητες με την εφορία και η φημολογούμενη απιστία

Χωριστούς δρόμους φαίνεται ότι τραβούν η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ με τις φήμες να οργιάζουν, κάνοντας λόγο για απιστία του τελευταίου.

Η Κολομβιανή superstar και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής το 2010. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον Μίλαν και τον Σάσα.

Ωστόσο, δώδεκα χρόνια μετά, τα πράγματα φαίνεται να μην είναι τόσο ρόδινα και ειδυλλιακά με τις πρώτες δυνατές ρωγμές να έχουν κάνει την εμφάνισή τους στη σχέση τους. Όπως λέγεται, μάλιστα, ο Πικέ έχει ήδη μετακομίσει στο εργένικο σπίτι του στη Βαρκελώνη.

Συγκεκριμένα, η

εφημερίδα «Periodico» έγραψε ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εδώ και μερικές εβδομάδες μένει μόνος και μάλιστα στο παλιό του σπίτι με τα σενάρια χωρισμού να δίνουν και να παίρνουν στη σκανδαλοθηρική εκπομπή «Mamarazzis» η οποία παίρνοντας τη σκυτάλη, κάνει τις δικές της… «πικάντικες» αποκαλύψεις. 

«Η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει. Είναι κάτι που συνέβη δεδομένα και γι’ αυτό πλέον υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στη σχέση τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Βέβαια, η είδηση δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής, οπότε δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για την πραγματικότητα ή απλά για φήμες.

Σε κάθε περίπτωση, ο χωρισμός -αν ισχύει- δεν αποτελεί το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα της ποπ σταρ, αλλά οι εκκρεμότητές της με την εφορία!

Συγκεκριμένα, η Σακίρα έχει κληθεί να παρουσιαστεί στις 12 Ιουνίου σε δικαστήριο στην περιφέρεια της Βαρκελώνης για φερόμενη οικονομική απάτη ύψους σχεδόν 14,5 εκατομμυρίων ευρώ. Η ακροαματική διαδικασία ορίστηκε για τις 12 Ιουνίου στις 10:00 τοπική ώρα.

«Επί φορολογικών θεμάτων η Σακίρα ήταν πάντα άμεμπτη σε όλες τις χώρες που έπρεπε να πληρώσει φόρους και εμπιστεύτηκε και ακολούθησε πιστά τις συστάσεις των καλύτερων ειδικών και συμβούλων» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η νομική της ομάδα, επισημαίνοντας ότι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την υπόθεσή της με βάσιμα νομικά επιχειρήματα.

Διαβάστε επίσης:

Νίκη Τζόνι Ντεπ στη δίκη με την Άμπερ Χερντ – Στα 15 εκατομμύρια η αποζημίωσή του

Θεσσαλονίκη: Ο Τζέιμι Φοξ χαλάρωσε από τα γυρίσματα του «Tin Soldier παίζοντας μπάσκετ στο γήπεδο της ΧΑΝΘ (video)

Ελένη Φουρέιρα: Ακυρώθηκε η εμφάνισή της με τη Chanel στα βραβεία MAD

Keywords
Τυχαία Θέματα