Χρήστος Φωτίδης για τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια – «Εδώ τρώνε bulling παιδιά από φυσιολογικούς γονείς» (Video)

Για τον γάμο των ομοφύλων και την τεκνοθεσία από αυτά τα ζευγάρια μίλησε ο Χρήστος Φωτίδης, επισημαίνοντας ότι «η ελληνική κοινωνία δεν είναι έτοιμη να δεχτεί τέτοια πράγματα», καθώς τα παιδιά αυτά μεγαλώνοντας θα στοχοποιηθούν και θα σχολιαστούν από τον περίγυρό τους.

Αναφερόμενος δε, στο βροντερό «όχι» εκ μέρους της εκκλησίας, ο ηθοποιός τόνισε ότι από τη στιγμή που δεν μιλάμε για θρησκευτικό αλλά για πολιτικό γάμο ή σύμφωνο συμβίωσης, η θρησκεία δεν έχει κανέναν λόγο καθώς πρόκειται για ζήτημα της πολιτείας.

«Η ελληνική κοινωνία δεν είναι ώριμη ακόμα, δεν

είναι έτοιμη για τέτοια πράγματα. Εδώ βλέπετε ότι έχουμε καθημερινά γιατί κάποιος πολύ γνωστός νομικός είναι με κάποια μικρότερή του κατά 30 χρόνια. Και σχολιάζεται καθημερινά. Πόσω μάλλον να δούμε δυο άνδρες να κρατούν ένα παιδάκι. Μπορεί εγώ προσωπικά, έχοντας περάσει από τον καλλιτεχνικό στίβο να μην το σχολιάσω. Να είστε σίγουροι ότι θα σχολιαστεί από όλη την τοπική κοινωνία και ειδικά, στο μέρος που θα πάει το παιδί σχολείο, από τους άλλους γονείς… Εδώ τρώνε bullying τα παιδιά που είναι από φυσιολογικούς γονείς. Δυστυχώς, εδώ πρέπει να κάνουμε ολόκληρο αγώνα για το bullying και για τη βία, πια. Δεν είναι το θέμα αν θέλουμε εμείς αλλά τι γίνεται με το παιδί μετά. Σε αυτό πρέπει να βρούμε λύση» είπε αρχικά, ενώ μιλώντας για τη θέση της εκκλησίας τόνισε:

«Δεν έχει λόγο η θρησκεία σε αυτό. Δεν ξέρω αν θα δεχτεί η εκκλησία τον θρησκευτικό γάμο σε αυτά τα ζευγάρια αλλά σίγουρα το σύμφωνο συμβίωσης και ο πολιτικός γάμος είναι θέμα της πολιτείας. Η θρησκεία πρέπει να επεμβαίνει στα της θρησκείας, να μιλά για αλληλεγγύη, ας μας μιλήσει για τα οικονομικά της εκκλησίας και πόσο μπορεί να βοηθήσει με αυτά τις ευπαθείς ομάδες και ας ασχοληθούν με θέματα ουσίας»

«Μην κάνουμε πολύ τους προχωρημένους, είμαστε ακόμα μια κοινωνία που δεν είμαστε απελευθερωμένοι, δεν είμαστε Αγγλία αυτό θεωρώ» πρόσθεσε.

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης όταν γνωστοποίησε ότι επιθυμεί να αποκτήσει στο μέλλον δυο γιους.

«Τι σημαίνει “θέλω δυο γιους”, “θέλω τρεις κόρες”. Δεν ξέρω αν είναι Κασσελάκης ή Κουσουλάκης, εγώ ξέρω ότι παραγγελία παιδιά δεν κάνουμε. Ας πούμε “θέλω ένα υγιές παιδί, όχι αν θα είναι κορίτσι ή αγόρι. Δεν κάνουμε παραγγελία» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ζιάγκος: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από γκέι και γυναίκες» (Video)

Η Σερ έχασε τη δίκη για την «προσωρινή κηδεμονία» του 47χρονου γιου της – Τι ζητούσε η τραγουδίστρια

Γιώργος Νταλάρας: «Η ανθρωποφαγία είναι στη μόδα» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρήστος Φωτίδης, – Εδώ, Video,christos fotidis, – edo, Video