Δείπνο Καραμανλή - Γλύξμπουργκ παρόντος στρατηγού Φράγκου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Yποψίες» για κινητικότητα στο στρατόπεδο της ευρύτερης κεντροδεξιάς... γέννησε δείπνο στο οποίο παραβρέθηκαν ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, η πρώην υπουργός της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου - Κουτσίκου, ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ και ο πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.

Όπως αναφέρεται στη στήλη Γραφικότητες του Έθνους το τραπέζι έγινε στην Αθηναϊκή Λέσχη και «η παρουσία του Ν. Γλύξμπουργκ, γιου

του τέως, αλλά και του Φρ. Φράγκου, το όνομα του οποίου συζητήθηκε πρόσφατα για ηγετικό ρόλο στην Κίνηση του Τάκη Μπαλτάκου, κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε, με δεδομένο ότι ο πρώην γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά «τάραξε τα νερά» στη ΝΔ πριν από λίγες μέρες με την αποκάλυψή του ότι γίνονται ζυμώσεις για τη δημιουργία νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ. Αμφιβάλλετε ότι σε ένα τέτοιο τραπέζι συζητήθηκαν εκτός από τις πολιτικές εξελίξεις και το νέο τοπίο που προέκυψε στην Κεντροδεξιά μετά την εκλογή του Κυρ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ και την ήττα του Β. Μεϊμαράκη που είχε τη σαφή στήριξη του Κ. Καραμανλή;»

Κώστας ΚαραμανλήςΝικόλαος ΓλύξμπουργκΦραγκούλης ΦράγκοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα