ΔΕΝ «ντρέπομαι που ζω σε αυτή τη χώρα»!

Οι ευαίσθητοι άνθρωποι, καθώς φαίνεται, έχουν και ευαίσθητα αντανακλαστικά. Πρόκειται για τους συνήθεις υπόπτους, ιδεολόγους, ανθρωπιστές, θεωρητικούς, διανοούμενους που σπεύδουν αστραπιαία να προσφέρουν τις καταγγελίες τους, τις αναλύσεις τους, τη γνώμη τους, τις γνώσεις τους, και γενικά να διαχειριστούν κατ’ αποκλειστικότητα τα πανανθρώπινα ιδεώδη.

Εύκολα θα τους ανακαλύψει κανείς πίσω από κάθε πνιγμένο -«από το ελληνικό λιμενικό»- μετανάστη, πίσω από κάθε ΜΚΟ που συντάσσει αδιάκοπα μανιφέστα εναντίον της χώρας μας στους διεθνείς

οργανισμούς, πίσω από κάθε «νεκρή Μαρία», πίσω από το ναυάγιο της Πύλου, πίσω από κάθε μνημόσυνο που …περνά το ιδεολογικό τεστ.

Βέβαια, η ευαισθησία δεν αφορά τον πνιγμένο μετανάστη αλλά το «ελληνικό λιμενικό», γιατί η καταγγελία δεν υπερασπίζεται τους αδύναμους αλλά στοχεύει την καρδιά της χώρας – γιατί το κλάμα δεν χύνεται για την νεκρή Μαρία του Έβρου, αλλά γιατί δεν πέτυχε η προσπάθεια να κατηγορηθούν οι «δολοφόνοι» της κυβέρνησης και να πέσει ο φράχτης του Έβρου, να βγαίνει ευκολότερα το μεροκάματο.

Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι η βιασύνη να προλάβουν να καπελώσουν την πραγματικότητα, να θολώσουν το γεγονός, να δημιουργήσουν το μικροκλίμα «ντρέπομαι που ζω σε αυτή τη χώρα»! Οι ίδιοι παρέχουν στον εαυτό τους την διακριτική ευχέρεια να μην ντρέπονται για τίποτα.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια συγκινητική φωτογραφία με έναν εκφραστικό μετανάστη.Η είδηση αρχικά ήταν ότι τρία άτομα «κυνηγοί κεφαλών» συνέλαβαν 13 λαθρομετανάστες με ρατσιστικό κίνητρο. Πρέπει να αποτελεί ρεκόρ Γκίνες η αμεσότητα των αντιδράσεων! Γράφτηκαν άπειρα «σεντόνια» για ότι βάλει ο νους του ανθρώπου, όλα εκτός θέματος, όλα εκτός πραγματικών γεγονότων, όλα καλοπροαίρετα ή κακοπροαίρετα μέσα σε ένα υστερικό οίστρο υπεράσπισης των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» τα οποία διαχειρίζονται «Ειδικές Δυνάμεις Πολιτών»…

Στο μεταξύ, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για δυο τουλάχιστον βασικά θέματα: ότι εναντίον των δεκατριών μεταναστών ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για απόπειρα εμπρησμού από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης καθώς η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοίνωσε επίσημα ότι «προέκυψαν στοιχεία τα οποία τους ενοχοποιούν, ωστόσο, η προανάκριση είναι μυστική».

Επίσης, δεν ελήφθη υπόψη ότι οι τρεις φερόμενοι ως απαγωγείς συνελήφθησαν από τις αρχές, πέρασαν από ανακριτή και εισαγγελέα και τους αποδόθηκαν οι κατηγορίες της αρπαγής με ρατσιστικό κίνητρο από κοινού και κατά συναυτουργία, έκθεση σε κίνδυνο, ενώ εκείνος που τράβηξε το βίντεο κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων!

Το ιδεολογικό τους καθήκον είναι να ερμηνεύουν το γεγονός πριν το γεγονός, παρασέρνοντας ταυτόχρονα και επιρρεπείς στα «ανθρώπινα δικαιώματα», αθώους «αντικειμενικούς» αφελείς. Δεν γράφτηκε βέβαια ότι λειτούργησε το «αμαρτωλό σύστημα» άμεσα και σύμφωνα με το γράμμα του νόμου καθώς ο σκοπός της βιομηχανίας υπεράσπισης των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» δεν είναι τα «ανθρώπινα δικαιώματα» αλλά το προσοδοφόρο εμπόριο δημιουργίας ενοχών, μια προσφιλής τακτική όλων θεολογικών κοσμοσωτήριων ιδεολογιών!

Είναι ο μηχανισμός που αναφλέγεται με την «νεκρή Μαρία του Έβρου» αλλά …μπλοκάρει στη δολοφονία του ουκρανικού λαού από τους Ρώσους!

Διαβάστε επίσης:

Η «υβριδική επίθεση» και το πικρό ανέκδοτο

Ένα περιστατικό στα χρόνια …των δικαιωμάτων! (videos)

Μουντομπάσκετ χωρίς τον Πελαργό δεν γίνεται

Keywords
Τυχαία Θέματα