Επίθεση Βενιζέλου στον ΣΥΡΙΖΑ: "Αιχμάλωτη των ψεμάτων της η κυβέρνηση."

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, λέγοντας ότι «η κυβέρνηση είναι αιχμάλωτη των ψεμάτων που έχει πει η ίδια και είναι υποχρεωμένη για λόγους δικής της αντοχής να αναπαράγει αυτή την αβεβαιότητα».

Ο

κύριος Βενιζέλος υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με την διαπραγμάτευση για το τρίτο μνημόνιο έβαλε την χώρα σε μία περιπέτεια, παρόλο που, όπως ανέφερε, δεν ήταν καθόλου αναγκαίο και πρόσθεσε πως ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας επιδιώκει την συναίνεση της αντιπολίτευσης ως πρόσχημα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κοινωνία.

Αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι δημιουργούν κοινωνικές ανισότητες και κοινωνικά μέτωπα τα οποία είναι εσφαλμένα.

Για τις διεργασίες στον χώρο της κεντροαριστεράς, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι «εμείς τηρούμε ίσες αποστάσεις απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Εμείς ανήκουμε στο χώρο των ευρωπαϊκών πολιτικών δυνάμεων, της ευθύνης, της σοβαρότητας και του πολιτικού κόστους. Έχουμε μέτωπο με τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, με τα ψέματά του και τις ανακολουθίες του, δεν ταυτιζόμαστε με τη Νέα Δημοκρατία, δε θα δεχθούμε ποτέ μία επανάληψη της λογικής της αυτοδυναμίας από τη Νέα Δημοκρατία, η πολιτική μας είναι μία πολιτική διαφύλαξης της εθνικής στρατηγικής».

Ο κύριος Βενιζέλος κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι «καθηλώνει την χώρα», δεδομένου ότι «τη μία υπογράφει τη συμφωνία με την Cosco για το λιμάνι και από την άλλη διώχνει τους Καναδούς από τη Χαλκιδική».

ΒενιζέλοςΑσφαλιστικόΚυβέρνησηΣΥΡΙΖΑHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα