Εξαφάνιση στην Κω: Συνεχίζονται οι έρευνες σε πηγάδια και χωράφια

Έρευνες σε πηγάδια, χωράφια και εγκαταλελειμμένα κτήρια, στην Κω, πραγματοποιούν αστυνομικοί, διασώστες και εθελοντές για να βρουν την 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία που αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα.

Κι ενώ το θρίλερ συνεχίζεται, οι αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ για να βρουν τη νεαρή γυναίκα.

Τα ευρήματα των Αρχών στο σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της γυναίκας από την Πολωνία «φωτίζουν» σταδιακά

την υπόθεση. Μετά το DNA της 27χρονης που εντοπίστηκε στο σπίτι του, υλικό από κάμερες δείχνουν τον Μπαγκλαντεσιανό να μπαίνει με την 27χρονη στο σπίτι του – πράγμα που ο διέψευσε ο συγκάτοικός του στις Αρχές.

Ένα άλλο ζήτημα αφορά στο κινητό της Αναστάζια, που εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο Μαρμάρι από έναν άνδρα, ο οποίος εργάζεται ως σεκιούριτι.

Οι αρχές διαπίστωσαν ότι από το κινητό είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Το εγκαταλελειμμένο σπίτι ωστόσο που βρέθηκε το κινητό δεν έχει καμία σχέση με το τελευταίο στίγμα που έδωσαν οι κεραίες, στην περιοχή Τιγκάκι, στις 4:16 τα ξημερώματα της 13ης Ιουνίου, αλλά ούτε και με το σημείο που είπε ο Μπαγκλαντεσιανός ότι άφησε την 27χρονη. Αντίθετα, εντοπίστηκε πολύ κοντά στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού – περίπου 500 μέτρα- με τις αστυνομικές αρχές να πιστεύουν ότι κάποιος το πέταξε εκεί.

Την ίδια στιγμή ένα από τα βίντεο που εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές είναι και αυτό που δείχνει την Αναστάζια την περασμένη Δευτέρα (12/6) να μπαίνει σε ψητοπωλείο για να αγοράσει κάτι να φάει.

Την ίδια ημέρα, εθεάθη σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές. Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον ομοεθνή σύντροφο της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με τη μηχανή. Δεν επέστρεψε όμως ποτέ.

Την επόμενη ημέρα ο Πολωνός σύντροφός της ο οποίος την αναζητούσε μπήκε στο ίδιο ψητοπωλείο και έδειχνε από το κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της 27χρονης προσπαθώντας να μάθει εάν η κοπέλα του είχε βρεθεί σε αυτό το μαγαζί.

Διαβάστε επίσης:

Ναυάγιο στην Πύλο: Μαχαιρώματα με νεκρούς πάνω στο πλοίο καταγγέλλουν διασωθέντες

Χανιά: Σοβαρό τροχαίο στον Αποκόρωνα – Στο νοσοκομείο και δύο παιδιά

Εξαφάνιση στην Κω: «Θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν» λέει ο επικεφαλής των ερευνών

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξαφάνιση, Video-ντοκουμέντο, 27χρονη Αναστάζια,exafanisi, Video-ntokoumento, 27chroni anastazia