Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Στον ανακριτή ο 39χρονος δράστης – Στις 12:00 η κηδεία της 28χρονης (video)

Σήμερα, Πέμπτη (4/4), αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον της 25ης ανακρίτριας ο 39χρονος που σκότωσε την 28χρονη Κυριακή έξω από το ΑΤ στους Αγίους Αναργύρους.

Ο γυναικοκτόνος παραμένει στο ψυχιατρείο.

Επίσης, σήμερα η οικογένεια και οι φίλοι της 28χρονης θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην 28χρονη κοπέλα στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

Την ίδια ώρα, ραγδαίες εξελίξεις και έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει η δημοσιοποίηση ηχητικού ντοκουμέντου με την τελευταία τηλεφωνική συνομιλία της 28χρονης με τον αστυνομικό στο κέντρο της Άμεσης

Δράσης καθώς και με τα όσα υποστήριξε ο φρουρός του αστυνομικού τμήματος.

Η αδιαφορία και ο ερασιτεχνισμός, με τον οποίο αντιμετώπισαν αστυνομικοί την έκκληση της 28χρονης για βοήθεια και προστασία, λίγο πριν τη δολοφονήσει ο πρώην σύντροφός της, μια ανάσα από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, προκαλεί αγανάκτηση, στην οποία πάντως προσπάθησε να «απαντήσει» το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που προχωρώντας άμεσα σε καρατομήσεις πέντε εμπλεκόμενων αξιωματούχων.

Έξι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τη λήψη καταθέσεων, απ’ όσους βρίσκονταν στο Τμήμα και το «100» και τα στοιχεία εντός των ημερών θα αποσταλούν στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για τον διοικητή, την αξιωματικό υπηρεσίας, την επόπτρια και την οδηγό της, τον σκοπό του ΑΤ Άγιοι Αναργύρων, καθώς και για τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης, ο οποίος συνομίλησε με την κοπέλα, λέγοντάς της ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί». Ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ανοιξιάτικο σκηνικό με 25 βαθμούς Κελσίου – Πού αναμένονται βροχές (videos)

Άγιοι Ανάργυροι: «Εν τη ρύμη του λόγου είπα ότι το περιπολικό δεν είναι ταξί», λέει ο αστυνομικός

Ειρήνη Στεριανού: Δεχόμουν απειλές, πήγα να ζητήσω βοήθεια στην αστυνομία και με κορόιδευαν

Keywords
Τυχαία Θέματα