Η απίστευτη διάσωση ενός τσιουάουα, σε αυτοκινητόδρομο της Νέα Υόρκης (Videos)

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στον πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο Staten Island Expressway στη Νέα Υόρκη, όπου βρέθηκε ένα μικρό καφέ σκυλάκι τσιουάουα, το οποίο κινδύνευε να σκοτωθεί από διερχόμενα οχήματα.

Τις σκηνές κατέγραψε ένας οδηγός, με την κάμερα που είχε στο αυτοκίνητό του. Η αγωνιώδης προσπάθεια διάσωσης του τσιουάουα άρχισε από μία γυναίκα, που σταμάτησε το αυτοκίνητό της στη δεξιά λωρίδα, ελπίζοντας ότι θα έπιανε το σκυλάκι. Όμως αυτό έντρομο συνέχισε

να τρέχει και η γυναίκα ζήτησε απεγνωσμένα βοήθεια.

Ευτυχώς την άκουσαν άλλοι δύο διερχόμενοι οδηγοί, που μείωσαν ταχύτητα, άναψαν τα φώτα stop και δημιούργησαν κατά κάποιο τρόπο μία «ασπίδα» σε δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου.

Σταδιακά τους μιμήθηκαν κι άλλοι οδηγοί, αλλά ο μικρός Μπιν, όπως ονομάζεται το τσιουάουα, εξακολουθούσε να τρέχει έντρομο ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

Στάθηκε όμως τυχερός, αφού ύστερα από αρκετά λεπτά η κίνηση σταμάτησε και οι οδηγοί που το ακολουθούσαν κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν ασφαλή κλοιό γύρω από το τσιουάουα, το οποίο ακινητοποίησαν και το έσωσαν από βέβαιο θάνατο.

Διαβάστε επίσης:

Χριστούγεννα στην Αυστρία, με τη μαγεία των στολισμένων πόλεων και του… ζεστού κρασιού (videos)

Ημέρα της Λουσίας: Τι συμβολίζει η μεγάλη γιορτή των Σουηδών και γιατί είναι δημοφιλής σε όλο τον κόσμο (Photos/Video)

Ποια είναι η ξεχασμένη ρωμαϊκή πόλη, που έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υόρκης Videos,yorkis Videos