Η βεντέτα Ανδρουλάκη – Αυγενάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ και οι αιχμές για τους πρώην, Βορίδη, Λιβανό, Γεωργαντά

Μάλλον λάθος στόχο (και προτεραιότητα) έχει ο Λευτέρης Αυγενάκης όταν επιτίθεται στον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έθεσε υπό επιτροπεία τον κρίσιμο για τις αγροτικές αποζημιώσεις ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τα έχει βάλει με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος στο κάτω κάτω κάνει το (αντιπολιτευτικό) καθήκον του: Ασκεί κριτική για το γεγονός ότι η χώρα δέχθηκε

εξαιτίας της κυβερνητικής διαχείρισης ακόμα ένα ευρωπαϊκό χαστούκι.

Όμως δεν του φταίει εκείνος για το νέο ευρωπαϊκό κάζο. Όπως αφήνει να εννοηθεί και στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το υπουργείο, η ευθύνη βαρύνει (και) τους γαλάζιους προκατόχους του, καθώς η ιστορία ξεκίνησε από παλιά, αλλά δεν αντιμετωπίστηκε από τους Βορίδη, Λιβανό και Γεωργαντά, που πέρασαν από τη θέση του νωρίτερα.

Αντί να τα βάζει λοιπόν με τον Ανδρουλάκη λες και είναι… κρητική βεντέτα, καλό θα είναι να σκεφτεί πώς θα ανατάξει την κατάσταση στα μάτια της Κομισιόν. Δεν γίνεται να έχει γίνει η χώρα ρεντίκολο στις Βρυξέλλες με κάθε ευκαιρία – στη συγκεκριμένη για λόγους οικονομικής διαχείρισης.

Με αυτή την κατάσταση μόνο «Ευρώπη» δεν είμαστε…

Διαβάστε επίσης:

Η θερμή αγκαλιά Στέφανου – Κουρέτα στο θυρόφραγμα Κάρλας (Video)

Μαρέβα Μητσοτάκη – Η τρυφερή ανάρτηση για τα παιδιά της: «Ολόκληρος ο κόσμος μου… Σας αγαπώ»

Ανδρουλάκης: «Θα σου επιστρέψουμε καθαρά τα ταπεράκια»- H ανάρτηση για την γιορτή της Μητέρας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανδρουλάκη – Αυγενάκη, ΟΠΕΚΕΠΕ, Βορίδη Λιβανό Γεωργαντά,androulaki – avgenaki, opekepe, voridi livano georganta