Κασσελάκης: Απαντά για τις ναυτιλιακές του εταιρείες – «Βρώμικος πόλεμος», διαμηνύει ότι τίποτα δεν θα μένει αναπάντητο

Για τις ναυτιλιακές εταιρείες που έχει ιδρύσει απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης με νέα του ανάρτηση με αφορμή ανάρτηση χρήστη του facebook ο οποίος επικαλείται πληροφορίες που φέρουν την μία να έχει δεχτεί μήνυση για λόγους χρηματοδότησης και την άλλη να εμπλέκεται σε υπόθεση περιβαλλοντικής μόλυνσης.

«Ξεκίνησαν ήδη τον βρόμικο πόλεμο», διότι «φοβούνται» είναι η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη του οποίου η ανακοίνωση υποψηφιότητας

για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Ειδικότερα, ο 35 χρονος επιχειρηματίας, τονίζει ότι ο πολιτικός που οραματίζεται είναι «διάφανος» σε όλα, απέναντι στους πολίτες και όχι τους υβριστές, και διαμηνύει ότι τίποτα δεν θα μένει αναπάντητο. Ως εκ τούτου προχωρά στις εξής διευκρινίσεις απέναντι στα όσα ισχυρίζεται ο χρήστης του facebook:

«Ξεκίνησαν ήδη τον βρώμικο πόλεμο.

Φοβούνται. Και καλά κάνουν και φοβούνται, διότι θα τους χαλάσουμε την πιάτσα.

Εγώ δεν τους φοβάμαι. Γι’ αυτό κάνω αυτό που δεν κάνουν συχνά όσοι πολιτεύονται. Αναδημοσιεύω ο ίδιος τα ψέματά τους και τους απαντάω σημείο προς σημείο.

Γιατί ο πολιτικός που οραματίζομαι πρέπει να είναι διάφανος σε όλα. Όχι απέναντι στους υβριστές. Απέναντι στους πολίτες.

Η εταιρεία που ίδρυσα δεν ανήκει στον Νομικό. Την έφτιαξα από το μηδέν και έβγαλα 70 εκ. κέρδος για τους επενδυτές μου.Όλα τα βαπόρια πουλήθηκαν σύμφωνα με το business plan. Και τα δεξαμενόπλοια (και είναι τόσο εύκολο να βρουν ότι πουλήθηκαν…).Η Silver Leaf όχι μόνο έχασε την αγωγή, αλλά τιμωρήθηκε και με πρόστιμο από το δικαστήριο επειδή ήταν προδήλως αβάσιμη (frivolous).Δεν υπάρχει καμία αγωγή ή μήνυση της αμερικανικής πολιτείας εναντίον μου ή της Tiptree Marine που ίδρυσα. Κατά της διαχειρίστριας εταιρείας υπάρχει (VShips Νορβηγίας), η οποία ήταν εξολοκλήρου υπεύθυνη, και με την οποία δεν έχω καμία σχέση.

Να ξέρουν ότι τίποτα δε θα μένει αναπάντητο. Από 14 ετών παλεύω μόνος μου, με τα δικά μου χέρια. Δεν τα λέρωσα ποτέ. Και ούτε θα τα λερώσω».

Διαβάστε επίσης:

Βούλτεψη για φωτιές: «Προπαγάνδα των αριθμών» τα στοιχεία του meteo – Ψάχνει δικαιολογίες η κυβέρνηση, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Περιφερειακές εκλογές 2023: Παραιτήθηκε από υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ο Χαρδαλιάς

ΠΑΣΟΚ: Εκτός κινήματος τα στελέχη που μετέχουν σε αντιπάλους συνδυασμούς στην αυτοδιοίκηση

Keywords
Τυχαία Θέματα