Κασσελάκης: Θερμή υποδοχή έξω από το ξενοδοχείο του στη Μαγνησία – Τι του είπαν οι κάτοικοι στο Πήλιο (videos)

Την αγωνία τους για το μέλλον εξέφρασαν στον Στέφανο Κασσελάκη, οι κάτοικοι στη λίμνη Κάρλα, στο Νότιο Πήλιο, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει και το βράδυ την περιοδεία του στο Νομό, με τελευταίο σταθμό την παραλιακή στον Βόλο.

Οι κάτοικοι τον υποδέχτηκαν θερμά και μάλιστα υπήρχε κόσμος που τον περίμενε έξω από το ξενοδοχείο του για να του μιλήσει, πριν πάει στην παραλιακή για να συναντήσει κι εκεί με κατοίκους.

Μάλιστα και μικρά παιδιά ήταν εκεί προκειμένου να τον δουν από κοντά και να βγάλουν

μια φωτογραφία μαζί του.

Νωρίτερα, βρέθηκε στη λίμνη Κάρλα όπου οι κάτοικοι παρακαλούν για βοήθεια καθώς φοβούνται για ασθένειες.

Κάτοικοι στη λίμνη Κάρλα στον Κασσελάκη: «Κάντε εσείς κάτι, θα πεθάνουμε από ελονοσία»

Χαρακτηριστική ήταν η φράση ενός ηλικιωμένου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, από το χωριό Κανάλια.

«Τα νερά είναι οκτώ μήνες εδώ, μπορείτε να κάνετε κάτι; Στην Βουλή; Γιατί με τα λόγια δε θα φύγουν, εμείς θα πεθάνουμε από ελονοσία εδώ».

«Σε φέραμε εδώ για να δεις ποια είναι η κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο Δ. Κουρέτας, ο οποίος του έδειξε την περιοχή στην οποία έχει εγκλωβιστεί το νερό στην Κάρλα πλημυρίζοντας περιουσίες αγροτών.

«Όπως γνωρίζουν όλοι εδώ από την πρώτη στιγμή μετά την καταστροφή έχω βρεθεί προσωπικά στο πλευρό σας, ξέρω τις μεγάλες αδικίες που βιώνετε, ξέρω ότι έχει παγώσει ο χρόνος για πολλούς από εσάς, δεν πρόκειται να σας ξεχάσουμε θα συνεχίσουμε να ερχόμαστε. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Δημήτρη και την ομάδα του για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν σε σχέση με την αποκατάσταση των ζημιών. Υπάρχει ακόμα δρόμος να διανύσουμε, πρέπει οι οικογένειες που έχουν πληγεί να λάβουν τις αποζημιώσεις τους, πρέπει να έχουμε τις επισκευές στα κτίρια, πολλές οικογένειες αυτή τη στιγμή δεν έχουν εισόδημα και πρέπει να υπάρξει μια μέριμνα, είναι πολλά που πρέπει να γίνουν ώστε οι άνθρωποι εδώ να αισθανθούν μια ασφάλεια» ανέφερε ο Στ. Κασσελάκης.

«Το βασικό για τη δική μας φιλοσοφία είναι ότι αυτοί οι συμπολίτες μας εδώ δεν είναι αριθμοί, είναι ψυχές και καμία ψυχή δεν πρέπει να μείνει πίσω στην πατρίδα μας. Εδώ από το γεωγραφικό και παραγωγικό κέντρο της χώρας μας αρχίζουμε ακόμα μια κινηματική περιοδεία με τον κόσμο, τους συμπολίτες μας, για να αφουγκραστούν τα μηνύματα μας πριν από τις ευρωεκλογές, πράγμα που θα συνεχίσουμε και μετά» πρόσθεσε.

Ο κ. Κασσελάκης ενημερώθηκε για την κατάσταση στην αγροτική και κτηνοτροφική οικονομία της περιοχής επίσης και έκανε ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση.

«Δυστυχώς έχουμε απέναντι μας μια πολύ σκληρή και ανάλγητη κυβέρνηση, η οποία δεν αφουγκράζεται οτιδήποτε έχει τη σφραγίδα της αντιπολίτευσης και θα επιλέξει τον δικό της δρόμο καθώς απορρίπτει ,ότι προτείνουμε. Μέχρι και τις ερωτήσεις που καταθέτουμε κοινοβουλευτικά τις αγνοεί ή αποφεύγει να απαντήσει συγκεκριμένα. Η επιρροή μας κοινοβουλευτικά είναι περιορισμένη και δεν οφείλεται στην προσπάθεια που κάνουμε αλλά στην ανταπόκριση από την κυβέρνηση. Αυτό που μπορούμε μαζί με το κοινοβουλευτικό έργο είναι να αναδείξουμε δημόσια τα θέματα» είπε.

Στέφανος #Κασσελάκης: Έχουμε απέναντί μας μια πολύ σκληρή και ανάλγητη κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται οτιδήποτε έχει τη σφραγίδα της αντιπολίτευσης

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://t.co/SDn5CvYTJ1 pic.twitter.com/3TQkwdsFfY

— Η ΑΥΓΗ (@AvgiOnline) May 12, 2024

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για Β. Μακεδονία: Εξόφθαλμη παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών με υπογραφή της κυβέρνησης

Στις 15:30 η συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν στην Αγκυρα

Κοτζιάς: «Αμεσα προς ψήφιση τα 3 μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία, να ξυπνήσει η αντιπολίτευση, βλακώδης διατύπωση η ΝΔ»

Keywords
Τυχαία Θέματα