Πύρινος εφιάλτης σε Αλεξανδρούπολη, Εύβοια, Βοιωτία, Καβάλα, Ροδόπη – Κυβερνητικό κλιμάκιο στον Έβρο – Τα μέτρα που αποφασίστηκαν

Έκτακτη διϋπουργική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, υπό τον υπουργό Βασίλη Κικίλια,για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τις μεγάλες πυρκαγιές και τον ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς που προβλέπεται και για αύριο, ενώ μετά από αίτημα της Ελλάδας ενεργοποιήθηκε ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας για ενισχύσεις από την Ε.Ε.

Ήδη ανταποκρίθηκαν η Ρουμανία και η Κύπρος και το βράδυ αναμένονται

56 Ρουμάνοι πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ η Κύπρος στέλνει δύο αεροσκάφη air tractor.

Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει αυτή την ώρα στον Έβρο που πλήττεται από πυρκαγιές, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι το κλιμάκιο αποτελείται από τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για Θέματα Μακεδονίας – Θράκης: Στάθη Κωνσταντινίδη, τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιο για Θέματα Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Μάνο Λογοθέτη, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Γενικό Διευθυντή Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Βαγγέλη Γκουντούφα.

Στην ανακοίνωση έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση αλλά και πρόληψη πυρκαγιών προχώρησε στις 6 το απόγευμα ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Πιο αναλυτικά, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε ότι το τελευταίο 24ωρο ξέσπασαν 53 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα. Οι περισσότερες από αυτές τις εστίες εκδηλώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη και την Εύβοια.

Ο κ. Κικίλιας χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το έργο των δυνάμεων της πυροσβεστικής, λόγω και των καιρικών συνθηκών.

Για τον αποτελεσματικότερο συντονισμό πραγματοποιήθηκε διϋπουργική σύσκεψη όπου λήφθηκαν τα παρακάτω έκτακτα μέτρα:

Απαγόρευση πρόσβασης σε ορεινούς όγκους της Αττικής, της Βοιωτίας, της Εύβοιας, της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης έως το πρωί της Τετάρτης, 23 Αυγούστου.Απαγόρευση οποιαδήποτε δραστηριότητας σε εξωτερικούς χώρους.Αυστηρή εφαρμογή του 112.Αν κριθεί απαραίτητο θα αξιοποιηθεί κάθε δυνατό μέσο.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έγινε πριν από λίγη ώρα από τον εκπρόσωπο του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννη Αρτοποιό, το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 65 δασικές πυρκαγιές. Οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

Τα δεδομένα των πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι τα εξής:

Στην Αλεξανδρούπολη, το πιο δύσκολο ενεργό μέτωπο που αντιμετωπίζουμε, μαίνεται στις περιοχές βορείως του οικισμού Νίψα και στους οικισμούς Δορίσκος και Μοναστηράκι. Ήδη έχουν εκκενωθεί 13 οικισμοί για την ασφάλεια των πολιτών. Μήνυμα από το 112 εστάλη πριν από λίγο στους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης, το οποίο τους ενημερώνει ότι οι καπνοί από την δασική πυρκαγιά που είναι σε εξέλιξη κατευθύνονται προς την πόλη και τους συμβουλεύει να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα. Παράλληλα, λίγο πριν της 14.30 εστάλη μήνυμα του 112 για εκκένωση του οικισμού Άβαντα. 

In response to #wildfires in #AlexandroupolisFeres in Greece, we are deploying 2 #rescEU firefighting planes based in Cyprus and a firefighting team with over 50 and 10 from Romania via the #EUCivilProtectionMechanism to support national teams.#EUsolidarity pic.twitter.com/EbjfEe7afb

— Janez Lenarčič (@JanezLenarcic) August 21, 2023

Στην πυρκαγιά επιχειρούν αυτή τη στιγμή 214 πυροσβέστες, 11 πεζοπόρα τμήματα, 59 οχήματα, 10 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα.

Στην εκκένωση του οικισμού της Αισύμης προχωρούν οι Αρχές καθώς στις 5:50 στάλθηκε μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους της περιοχής να κατευθυνθούν προς την Αλεξανδρούπολη λόγω της δασικής πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Εντωμεταξύ, με ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων, επίγειων και εναέριων, συνεχίζεται η κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην θέση «Γκίμπρενα» στις παρυφές του δάσους της Δαδιάς, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία.

Στο σημείο επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 12 υδροφόρα οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος συνδράμουν στην κατάσβεση δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Υπάρχουν αναφορές ότι η πυρκαγιά καίει σε τμήμα που είχε μείνει ανέγγιχτο από την περσινή μεγάλη φωτιά. Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Δημητρης Πέτροβιτς δήλωσε στο ΑΠΕΜΠΕ ότι πρόκειται για «αυτόνομη» εστία που εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία, σε απόσταση από τις άλλες εν εξελίξει φωτιές, στη θέση Γκίμπρενα. Σύμφωνα με τον κ. Πετροβιτς η απειλή για το δάσος, λόγω των ισχυρών βορειοανατολικών ανέμων έντασης 6-7 μποφόρ που εξακολουθούν να πνέουν στην περιοχή «δίνοντας» κατά διαστήματα ριπές των 8 έως και 9 μποφόρ, είναι μεγάλη.

Νέο μέτωπο εκδηλώθηκε και σε δασική περιοχή στα Λάβαρα Εβρου και στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Για την κατάσβεση της φωτιάς στα Λάβαρα επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 5 οχήμαρα και δύο αεροσκάφη.

Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣

Εάν βρίσκεστε στα #Λάβαρα εκκενώστε προς #Ορεστιάδα

Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας

Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών

https://t.co/kexUnlnGMV@pyrosvestiki@hellenicpolice

— 112 Greece (@112Greece) August 21, 2023

Στην αγροτοδασική πυρκαγιά στον Πρόδρομο Βοιωτίας, το μέτωπο των επιχειρήσεων βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Παραλίας Σαράντη και επιχειρούν 74 πυροσβέστες, 6 ομάδες πεζοπόρων τμήματων, 19 οχήματα και 2 ελικόπτερα.

Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣

Δασική πυρκαγιά στην περιοχή #Πρόδρομος

Παραμείνετε σε ετοιμότητα & ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών

https://t.co/kexUnlnGMV@pyrosvestiki@hellenicpolice

— 112 Greece (@112Greece) August 21, 2023

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της πυρκαγιάς στη Βοιωτία, στην περιοχή μεταξύ Προδρόμου και Σαράντη, γυναίκα που είχε βγει σε κεντρικό δρόμο ζήτησε βοήθεια από άνδρες της Πυροσβεστικής για ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος βρισκόταν σε κτηνοτροφική μονάδα. Οι πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο που τους υποδείχθηκε και εντόπισαν μέσα στο μαντρί άνδρα περίπου 80 ετών χωρίς τις αισθήσεις του. Η αιτία θανάτου θα διαπιστωθεί από την ιατροδικαστική έκθεση.

Σημειώνεται ότι για την περιοχή είχε εκδοθεί προειδοποιητικό μήνυμα από το 112.

Η μάχη που έδιναν για ώρες στο Σαράντη της Βοιωτίας επίγεια και εναέρια μέσα να αποτρέψουν την επέκταση της φωτιάς προς τον παραθεριστικό οικισμό ολοκληρώθηκε. Οι φλόγες σε αυτό το μέτωπο σταμάτησαν να απειλούν. Όμως αυτή την ώρα η φωτιά γύρισε πίσω προς τον Πρόδρομο και αρχίζει και απειλεί τα πρώτα σπίτια από διάφορους οικισμούς. Οι ριπές των ανέμων φτάνουν και τα 8 μποφόρ και οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς και δημιουργούνται νέα μέτωπα.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «είναι μία πολύ δύσκολη μάχη που συνεχίζουμε να δίνουμε κυνηγώντας τις φλόγες ακόμη και στις αυλές των σπιτιών. Ο κίνδυνος παραμένει μεγάλος και ελπίζουμε μέχρι το τελευταίο φως της μέρας τα εναέρια μέσα να μας βοηθήσουν να καθηλώσουμε το μέτωπο της φωτιάς για να μπορέσουν να επέμβουν οι επίγειες δυνάμεις».

Ο περιφερειάρχης Στερεάς απέφυγε την οποιαδήποτε αναφορά σε ζημιές, σημειώνοντας ότι «δεν έχει γίνει κάποια καταγραφή ακόμη», δεν απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο να έχουν θυσιαστεί στις φλόγες γεωργικές κυρίως εγκαταστάσεις. Αλώστε στην περιοχή έχουμε και τον θάνατο ενός κτηνοτρόφου που πήγε να σώσει τα ζώα του.

Η κυκλοφορία εσωτερικά στην περιοχή έχει απαγορευτεί ενώ οι κάτοικοι και παραθεριστές έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο ακόμη και στη Θήβα, αφού κλήθηκαν από πολύ νωρίς να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Τέλος, με τη βοήθεια του Λιμενικού και με αλιευτικά σκάφη απεγκλωβίστηκαν περίπου 60 άνθρωποι από το Σαράντη και ήθελαν να απομακρυνθούν.

Στη πυρκαγιά στα Ψαχνά Ευβοίας, η φωτιά συνεχίζει να καίει ό,τι βρίσκει μπροστά της. Η φωτιά έχει αναπτύξει ένα τεράστιο μέτωπο και ολόκληρη περιοχή, ακόμη και η πόλη της Χαλκίδας, έχει γεμίσει με καπνούς ενώ παράλληλα απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Λίγο πριν τις 18.30 εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκένωση της βιομηχανικής περιοχής της Νέας Αρτάκης και του Βατώντα.

Νωρίτερα οι κάτοικοι της περιοχής πήραν δύο μηνύματα από το 112 που τους ζητά να εκκενώσουν την περιοχή. Το πρώτο μήνυμα ζητά από τους κατοίκους που βρίσκονται στα Νότια Ψαχνά να κινηθούν και να μετακομίσουν στα Ψαχνά, ενώ στους άλλους που βρίσκονται προς την πλευρά της Βόρειας Αρτάκης τους ζητά να κινηθούν προς Αρτάκη. Η φωτιά ξεκίνησε από την περιοχή του Προφήτη Ηλία πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου και από κει πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣ #ΕΥΒΟΙΑ

Εάν βρίσκεστε στη #Βόρεια_Αρτάκη απομακρυνθείτε προς #Αρτάκη

Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας

Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών

https://t.co/kexUnlnGMV@pyrosvestiki@hellenicpolice

— 112 Greece (@112Greece) August 21, 2023

Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣ #ΕΥΒΟΙΑ

Εάν βρίσκεστε στα #Νότια_Ψαχνά απομακρυνθείτε προς #Ψαχνά

Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας

Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών

https://t.co/kexUnlnGMV@pyrosvestiki@hellenicpolice

— 112 Greece (@112Greece) August 21, 2023

Επίγειες και εναέριες δυνάμεις, πυροσβέστες και εθελοντές, προσπαθούν να ανακόψουν το μέτωπο της φωτιάς για να μην προχωρήσει προς τον Βατώντα καθώς εκεί υπάρχει δάσος και από τη στιγμή που η φωτιά μπει μέσα στο δάσος, τα προβλήματα θα γίνουν αξεπέραστα.

Την τελευταία ώρα οι πυροσβέστες έκαναν έναν κλοιό γύρω από μία εκκλησία που υπάρχει στην περιοχή και μπόρεσαν να τη σώσουν. Πρόκειται για την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες, το μέτωπο επεκτείνεται σε μεγάλες εκτάσεις και πλέον η απειλή για τα πρώτα σπίτια είναι άμεση.

«Η φωτιά συνεχίζει προς το Βατώντα και προς Αρτάκη χωρίς όμως να έχει φτάσει στο δάσος. Η κατάσταση είναι κρίσιμη» υπογραμμίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος Ψαθάς, δήμαρχος Διφύων-Μεσσαπίων και συνεχίζει: «Έχει κάψει εκτάσεις αλλά όχι σπίτια και εγκαταστάσεις. Είναι μακριά από σπίτια, αλλά παίρνουμε μέτρα. Οι άνεμοι είναι ισχυροί και οι προσπάθειές όλων είναι μεγάλες. Περιμένουμε ενίσχυση σε εναέρια που αυτή την ώρα έφυγαν και πήγαν για ανεφοδιασμό».

Την ίδια στιγμή, πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει το Βασιλικό, ένα τμήμα της Χαλκίδας, όπως επίσης και ένα μεγάλο τμήμα από την Αρτάκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, στην περιοχή επιχειρούν 92 πυροσβέστες, με 3 πεζοπόρα τμήματα, 30 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, όπως επίσης μετέχουν και 19 Γάλλοι πυροσβέστες με 4 οχήματα, εθελοντές της περιοχής και μηχανήματα των ΟΤΑ.

Πυρκαγιά επίσης μαίνεται στην ‘Ανω Δροσίνη Ροδόπης όπου επιχειρουν 23 πυροσβέστες με 11 υδροφόρα οχήματα και σε αυτήν του Μίσχου οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα υδροφόρα οχήματα. Από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη. Παράλληλα, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στον επαρχιακό δρόμο Κομοτηνής-Σώστης, αλλά και Σώστης-Πολύανθος. Νέο μήνυμα του 112 στάλθηκε στις 4:59 στους κατοίκους των περιοχών Πολύανθο, Σώστη και Ληνό με το οποίο τους ζητείται να εκκενώσουν προς την Κομοτηνή.

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε και στις 16:04 στους κατοίκους των περιοχών Μέγα Πιστό και Μίσχο να εκκενώσουν με κατεύθυνση τον Ίασμο, λόγω δασικής πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ ήδη καίγονται τα πρώτα σπίτια στο χωριό Σώστης. 

Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣

Εάν βρίσκεστε σε #Μέγα_Πιστό και #Μίσχο εκκενώστε προς #Ίασμο

Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας

Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών

https://t.co/kexUnlnGMV@pyrosvestiki@hellenicpolice

— 112 Greece (@112Greece) August 21, 2023

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Νίκος Τσαλικίδης διευκρίνισε ότι στην περιοχή υπάρχουν δύο πύρινα μέτωπα σε Μίσχο και Άνω Δροσίνη και ανέφερε ότι «η φωτιά έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει επεκταθεί στον ορεινό όγκο προς δυτικά».

«Βρισκόμαστε σε κατάσταση συναγερμού κατηγορίας 5 όπως θα βρισκόμαστε και αύριο λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών και των θυελλωδών ανέμων οι οποίοι θα φτάνουν τα 8 και 9 μποφώρ», τόνισε νωρίτερα ο κ. Αρτοποιός και πρόσθεσε:

«Σύμφωνα και με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς κατηγορίας 5 που εκδίδει καθημερινά η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας, ο μηχανισμός τίθεται σε κατάσταση συναγερμού σε Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Αργολίδα, Κορινθία.

Αυτή η ακραία κατάσταση που βιώνουμε, θα ευνοήσει ακόμη περισσότερο την εκδήλωση και εξάπλωση δασικών πυρκαγιών.

Είμαστε αντιμέτωποι με ακραία φαινόμενα και καλούμαστε να προσαρμοστούμε όλες και όλοι στην δύσκολη αυτή συγκυρία. Τηρούμε πιστά τις οδηγίες των αρχών και σε καμία περίπτωση δεν προβαίνουμε σε ενέργειες που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά και μπορεί να κοστίσει ανθρώπινες ζωές».

Νέο μήνυμα από το 112

Άλλο ένα χωριιό εκκενώνεται στην Αλεξανδρούπολη, μετά από μηνύμα του 112. Πρόκειται για το Άβαντα.

Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣ #Αλεξανδρούπολη

Εάν βρίσκεστε στον οικισμό #Άβαντα απομακρυνθείτε προς #Αλεξανδρούπολη

Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας

Σημείο συνάντησης πολιτών στην πλατεία #Άβαντα

Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών

https://t.co/kexUnlnGMV…

— 112 Greece (@112Greece) August 21, 2023

Το μήνυμα αναφέρει: Άν βρίσκεστε στον οικισμό Άβαντα απομακρυνθείτε προς Αλεξανδρούπολη.Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας . Σημείο συνάντηση πολιτών στην πλατεία Άβαντα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών.

Φωτιά στην Καβάλα, 112 για εκκένωση – Τραυματίστηκαν 2 πυροσβέστες

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας σε δασική έκταση στο Διαλεκτό του Δήμου Νέστου στην Καβάλα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική το πύρινο μέτωπο είναι κοντά σε σπίτια.

Λίγο πριν τις 17.00 εστάλη νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση ακόμα τριών περιοχών και συγκεκριμένα για Νέο Ξεριά, Παλαιό Ξεριά και Γέροντα. «Εάν βρίσκεστε σε Νέο Ξεριά, Παλαιό Ξεριά και Γέροντα εκκενώστε προς κόμβο Χρυσούπολης» αναφέρει το νέο μήνυμα του 112.

Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣ #Καβάλα

Εάν βρίσκεστε σε #Νέο_Ξεριά , #Παλαιό_Ξεριά & #Γέροντα εκκενώστε προς κόμβο #Χρυσούπολης

Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας

Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών

https://t.co/kexUnlnGMV@pyrosvestiki@hellenicpolice

— 112 Greece (@112Greece) August 21, 2023

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε στις 15:26 και στους κατοίκους των οικισμών Δαμασκηνιά, Εκλεκτό, Αβραμυλιά στην Καβάλα να εκκενώσουν με κατεύθυνση νότια προς την Παλαιά Εθνική οδό. Όπως αναφέρει το το kavalanews.gr, η φωτιά κινείται προς το χωριό Δαμασκηνιά, ενώ στο Διαλεκτό έχουν καεί και σπίτια.

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Εγνατίας οδού, από τον κόμβο της Χρυσούπολης Καβάλας, μέχρι και τον κόμβο Βανιάνου Ξάνθης, για 45 λεπτά προχώρησε η Τροχαία από τις 4 μμ , λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στο Διαλεκτό, σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στην ευρύτερη περιοχή του Διαλεκτού καίγονται ελαιώνες και καλλιέργειες, ενώ στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 υδροφόρα οχήματα και από αέρος συνδράμουν ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο.

Kατά τις προσπάθειες κατάσβεσης στην Καβάλα τραυματίστηκαν δύο πυροσβέστες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ένα πυροσβεστικό όχημα υπέστη ζημιές. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πυροσβέστες έχουν εγκαύματα ο ένας στα χέρια και ο άλλος στο πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης:

Εύβοια: Μεγάλη φωτιά στα Ψαχνά – Εκκενώνονται περιοχές – Διπλό μήνυμα του 112 (videos)

Βοιωτία: Συνεχίζεται η μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Σαράντη – Νεκρός ένας 80χρονος βοσκός (video)

Μπαράζ ελέγχων σε Πάρο και Αντίπαρο το τριήμερο 18-20 Αυγούστου

Keywords
αλεξανδρουπολη, καβαλα, ευβοια, βοιωτια, εφιαλτης, ελλαδα, κυπρος, air, γεεθα, θεσσαλονικη, cyprus, team, romania, support, twitter, δημητρης, απε, μπε, νέα, απε-μπε, φως, ΟΤΑ, ζητείται, κομοτηνη, ΕΡΤ, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, υπουργειο εσωτερικων, κικιλιας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, θεμα εκθεσης 2012, φωτια, πυρκαγιες, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, ζητείται, γεεθα, γυναικα, εθνικη, ζωα, θηβα, μεγα, πυροσβεστικη, ρουμανια, φθιωτιδα, φως, ωρα, cyprus, απε, απε-μπε, αττικη, βοηθεια, βραδυ, βρισκεται, γινει, δασος, διευθυνση, διπλο, εγινε, υπαρχει, εκθεση, εκκλησια, ενημερωση, εξελιξη, εστια, εσωτερικων, ετων, ζητα, ιδια, υπηρεσια, λαβαρα, μακρια, μηνυματα, μανο, μπε, οχηματων, οχηματα, οχημα, πορτες, προβληματα, πρωι, πυροσβεστικη υπηρεσια, συγκεκριμενα, σκαφη, σπιτια, τμημα, τριημερο, τροχαια, ψαχνα, ωρες, air, ασφαλεια, αυλες, μποφορ, δημητρης, εφαρμογη, χωρα, υπουργειο, μεινει, μπροστα, νοσοκομειο, ογκο, ομαδες, romania, support, team, θεματα, βοσκος, ξεκινησε, χερια
Τυχαία Θέματα