Μαρία Φραγκάκη: Καταγγέλλει ότι νοσηλεύτηκε και υποβλήθηκε σε επέμβαση έπειτα από ιατρικό λάθος (Video)

Στην περιπέτεια υγείας που την κράτησε εκτός των επαγγελματικών της υποχρεώσεων αναφέρθηκε η Μαρία Φραγκάκη.

Σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά, κατήγγειλε ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύτηκε για πέντε μέρες έπειτα από ιατρικό λάθος, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να στραφεί στη δικαιοσύνη για την ταλαιπωρία που υπέστη τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.

«Είχα μια προγραμματισμένη εξέταση, η οποία κατέληξε σε επέμβαση και νοσηλεία πέντε ημερών. Από λάθος ιατρικό, από παράλειψη του γιατρού,

μπήκα σε μια περιπέτεια από μια προγραμματισμένη εξέταση. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ είναι η αλήθεια, πάρα πολύ και όλα αυτά από παράλειψη γιατρού» είπε και πρόσθεσε:

«Βέβαια και μίλησα μαζί του και τα ξέρει όλα αυτά. Δεν ξέρω αν θα κινηθώ και νομικά, θα δούμε. Δεν είναι κάτι που θα το μοιραστώ τώρα, σε αυτή την φάση. Επειδή έγινε πολύ ξαφνικά, πολύ απότομα και ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ από το πουθενά, θα δούμε. Ήθελα να το αφήσω λίγο πίσω, μεσολάβησε και το Πάσχα που πραγματικά είχα ανάγκη να φύγω λίγο και να ξεκουραστώ, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί και πώς θα κινηθώ».

Ερωτηθείσα τέλος, για το τηλεοπτικό της μέλλον, η ίδια τόνισε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

«Δεν έχω ιδέα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν έχω μιλήσει ούτε με τη Φαίη για το τι ενδεχομένως σκέφτεται να κάνει και δεν έχω ιδέα. Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Ευθυμιάδης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη και τη μεγαλοκαρδία που έδειξε» (Video)

Σακίρα: Απέρριψαν τη δεύτερη υπόθεση φοροδιαφυγής οι εισαγγελείς – «Δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία»

Οι επίδοξες παρουσιάστριες του «TV Queen» δεν γνωρίζουν τι πολίτευμα έχουμε (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα