Μητσοτάκης από Χαλκίδα: Η συμμετοχή των πολιτών στις ευρωεκλογές είναι αναγκαία και η ψήφος έχει μεγάλη σημασία

Νέο μήνυμα, οι ευρωεκλογές να μην αντιμετωπιστούν με χαλαρότητα από τους πολίτες, έστειλε από τη Χαλκίδα, όπου πραγματοποίησε συγκέντρωση ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ετοιμάζεται για την κρίσιμη συνάντησή του τη Δευτέρα στην Άγκυρα με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Το τι θα γίνει στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια έχει μεγάλη σημασία

για το μέλλον όλων μας. Γι’ αυτό η συμμετοχή των πολιτών στις ευρωεκλογές είναι αναγκαία και η ψήφος σας έχει μεγάλη σημασία» υπογράμμισε ο Κ. Μητσοτάκης τονίζοντας παράλληλα, ότι η κάλπη των ευρωεκλογών δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί από τους πολίτες με χαλαρότητα.

Σημείωσε ότι «ο κόσμος και η Ευρώπη το 2024 είναι πολύ διαφορετικός από το 2019. Πόλεμος στην Ουκρανία, πανδημία. Το τι θα γίνει στο Ευρωκοινοβούλιο και στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο μετά τις κάλπες είναι ιδιαίτερα κρίσιμο» και προσέθεσε ότι και «η Ελλάδα του 2024 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019. Είμαστε μία χώρα που είναι πολύ πιο ισχυρή. Οικονομικά, αμυντικά, γεωπολιτικά, με ένα πλαίσιο συμμαχιών που μας επιτρέπει να ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτά δεν ήταν δεδομένα και έγιναν με μεγάλη προσπάθεια. Δεν πρέπει λοιπόν να δώσουμε σε κανέναν το πάτημα αυτή τη πορεία προοόοδυ και σταθερότητας της χώρας να τη θέσει σε αμφισβήτηση».

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι «το μήνυμα των ευρωεκλογών έχει τη δικιά του ξεχωριστή σημασία. Συγκρίνουμε ευρωεκλογές με ευρωεκλογές. Γι’ αυτό και δεν φοβήθηκα να βάλω τον πήχη στο αποτέλεσμα των προηγούμενων ευρωεκλογών» και είπε ότι «μπορούμε να πετύχουμε και να ξεπεράσουμε τον στόχο του 2019. […] Σας ζητώ να δούμε τη μεγάλη εικόνα. Αυτό το πλατύ ποτάμι του προοδευτικού εκσυγχρονισμού του υπεύθυνου πατριωτισμού που ξαναγεννήθηκε στις κάλπες του Ιουνίου».

«Είμαι σίγουρος ότι η ΝΔ θα είναι ο μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών και έτσι θα έχουμε μπροστά μας 3 χρόνια, χωρίς καμία άλλη εκλογική αναμέτρηση, να ασχοληθούμε με την υλοποίηση του προγράμματός μας όντας απολύτως συνεπής στις δεσμεύσεις μας», υπογράμμισε, και ζήτησε από τους οπαδούς του κόμματος «και πάλι να συστρατευτούμε, να συμπορευτούμε, παλιά και νέα στελέχη. Να γιορτάσουμε μαζί άλλη μία μεγάλη νίκη της ΝΔ».

Επίσης, ο Κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα της αντιπολίτευσης, και σημείωσε ότι «η ΝΔ πρέπει να είναι ισχυρή και για την εσωτερική πολιτική κατάσταση. Το μήνυμα που πρέπει να βγει είναι πως η ΝΔ παραμένει πανίσχυρη», ενώ για την επικείμενη επίσκεψή του στην Άγκυρα, τόνισε ότι «έχω μία πολύ σημαντική επίσκεψη που θα γίνει μεθαύριο στην Τουρκία, στο πλαίσιο της προσπάθειας βελτίωσης των σχέσεών μας με τη γείτονα χώρα. Με απόλυτη αυτοπεποίθηση και συνέπεια στις εθνικές γραμμές».

Διαβάστε επίσης:

Επίσκεψη Κουτσούμπα στο μουσείο Ένγκελς στο Βούπερταλ – Συνάντηση με Έλληνες μετανάστες

Στην ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς Κασσελάκης και Τάιλερ – Συνομίλησαν με πολίτες και εμπόρους

Βελόπουλος για επίσκεψη Ράμα: Η ΝΔ έκανε την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης, Χαλκίδα,mitsotakis, chalkida