Μωρό γεννήθηκε με ουρά 15 εκατοστών! (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

Μία γενετική ανωμαλία είναι υπεύθυνη για μια «ουρά» με την οποία γεννήθηκε ένα αγοράκι στην Κίνα. Ο Yang Yang, που είναι 11 μηνών, γεννήθηκε με ένα σαρκώδες μακρύ εξόγκωμα 15 εκατοστών στο πίσω μέρος του κορμού του.

Η οικογένεια του τού έδωσε το παρατσούκλι «μικρή μαϊμού» και παρόλο που στην αρχή είχαν αντίρρηση να εγχειριστεί το παιδί για να αφαιρεθεί το εξόγκωμα, ο Yang έκανε την επέμβαση τον περασμένο μήνα.

Η ουρά που κουβαλούσε το παιδί είναι αποτέλεσμα της παραμόρφωσης ενός νευρώνα, σύμφωνα με τοπικά μέσα. Αυτό σημαίνει

πως είναι η συνέχεια της σπονδυλικής στήλης του Yang που δεν αναπτύχθηκε σωστά.

Οι γιατροί είχαν επιβεβαιώσει στη μητέρα πως όλα έβαιναν καλώς, κατά τη διάρκεια της κύησης. Όταν αντίκρισε την ουρά του μωρού που γέννησε, εκείνη σοκαρίστηκε. «Στην αρχή δεν φαινόταν να είναι πολύ ενοχλητικό. Καθώς μεγάλωνε όμως παρατήρησα πως σκληραίνει, κατάλαβα ότι κάτι πάει λάθος», λέει.

Η γιαγιά του Yang θεώρησε τυχερό τον εγγονό της, καθώς πίστεψε πως θα μπορούσε έτσι να κερδίσει πολλά χρήματα μεγαλώνοντας.

Οι γιατροί ανακοίνωσαν στην οικογένεια πως θα έπρεπε να περιμένουν για να υποβληθεί σε εγχείρηση. Λίγους μήνες αργότερα ο Yang χειρουργήθηκε σε νοσοκομείο της πόλης Chongqing.

Η επέμβαση πέτυχε και η ουρά αφαιρέθηκε. Ο Jiangkai, ένας από τους χειρούργους επισήμανε ότι το παιδί θα μπορούσε να αντιμετωπίσει προβλήματα στα κάτω άκρα, αν η εγχείρηση δεν είχε γίνει έγκαιρα.

ουράμωρόγενετική ανωμαλίαΚίναHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα