Πέταξε πάλι ο Μίλτος Τεντόγλου στη Ντόχα: Μεγάλο άλμα (8,36μ.) του εξασφάλισε τη δεύτερη θέση

Εξαιρετική πρεμιέρα έκανε ο Μίλτος Τεντόγλου, συμμετέχοντας στο πρώτο Diamond League της χρονιάς στην Ντόχα.

Μπορεί να μην κέρδισε τον αγώνα, αλλά ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους προσγειώθηκε στα 8,36μ., για να πάρει την δεύτερη θέση πίσω από τον Τζαμαϊκανό Κέρι ΜακΛάουντ, ο οποίος έκανε 8,52μ., ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως η επίδοση αυτή έγινε με ευνοϊκές συνθήκες (+5.2 άνεμο) και δεν μετρά η επίδοση ως κορυφαία φετινή στον κόσμο.

Greece's world

and Olympic champion, Miltiadis Tentoglou, after finishing 2nd place in the men's long jump. "It was my first event this year, and I was not expecting much, I was prepared for like an 8.20m jump.

Noel Francis (@nanthonyfrancis) May 10, 2024

Ο Τεντόγλου ήταν ο μοναδικός που έκανε άλμα με κανονικές συνθήκες, καθώς το 8,36μ., έγινε με +1.9 (το επιτρεπτό όριο είναι ως το +2.0).

Τα άλλα άλματά του, ήταν:  8,15μ., άκυρο, 7,72μ, 8,26μ, 8,34μ και 8,36μ στο τελευταίο άλμα. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Ελβετός Σιμόν Εχάμερ, με 8,.30μ (+2.6).

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Μαρινάκης για OPAP Arena: «Οι Ολυμπιακοί θα σεβαστούν το γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας, δεν καταλαβαίνω τις υπερβολές»

Ολυμπιακός: Ασύλληπτη χρονιά για τους ερυθρόλευκους – Βρέθηκαν ήδη σε 2 ευρωπαϊκούς τελικούς και πάνε για άλλους 4! (Photos)

NBA: Η επική αντίδραση του Λούκα Ντόντσιτς όταν… βογγητά διέκοψαν τη συνέντευξη Τύπου (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα