Πύργος: Ταυτοποιήθηκαν 11 άτομα από την επίθεση – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Θύμιου (videos)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας στον Πύργο για τον εντοπισμό του Θύμιου, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από τις 4 Μαΐου, μετά την προβολή του βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ και δείχνει ομάδα ατόμων να τον εκφοβίζουν.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, η Αστυνομία έχοντας πλέον στα χέρια της όλο το οπτικοακουστικό υλικό, ταυτοποίησε 11 άτομα που συμμετείχαν στο περιστατικό και το περασμένο Σάββατο (14/5) προχώρησε στην προσαγωγή δυο εξ’ αυτών, οι οποίοι και κατέθεσαν για το τι συνέβη

εκείνη τη νύχτα και ακολούθως αποχώρησαν.

Οι αστυνομικοί έκαναν και έλεγχο και στο σπίτι ενός εξ’ αυτών, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάποιο νεότερο στοιχείο.

Σήμερα θα διαβιβαστεί ο φάκελος, με το προανακριτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί, στις Εισαγγελικές Αρχές στο Πρωτοδικείο Ηλείας, οι οποίες θα αποφασίσουν για τη συνέχιση της έρευνας.

Δήμαρχος Πύργου: Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τον βοηθήσουμε

Την Κυριακή (15/5) ο Δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται», ο οποίος αναφέρθηκε στο περιστατικό και τόνισε πως αν ο Θύμιος βρεθεί και είναι καλά, ο Δήμος θα κάνει ό, τι περνά από το χέρι του για να τον βοηθήσει, καταδικάζοντας απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκε.

Το βίντεο-ντοκουμέντο

Στο βίντεο-ντοκουμέντο από το περιστατικό, φαίνεται ξεκάθαρα πως μια παρέα νταήδων με αυτοκίνητα και μηχανές πήγαν στο σπίτι του 39χρονου και εκτόξευαν προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει από αυτό.

Όταν μετά από ώρα, ο 39χρονος βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί με ένα μπαστούνι εκείνοι τράβηξαν νέο βίντεο το οποίο ανέβασαν στα social media και τον παρουσίαζαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με ένα πριόνι για να τους κάνει κακό.

Ο Θύμιος Μπουγάς μετά από το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τα όσα είχε υποστεί αλλά οι αστυνομικοί δεν ασχολήθηκαν στο βαθμό που θα έπρεπε με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Σε νοσοκομείο της Αθήνας με ανεύρυσμα εγκεφάλου η υπουργός Εργασίας της Κύπρου – Αγωνία για τη ζωή της (Photo)

Σαλαμίνα: Διασώστες του ΕΚΑΒ πήγαν να σώσουν άνθρωπο και… έφαγαν ξύλο (video)

Δολοφονία Καρολάιν: «Καταπέλτης» η εισαγγελέας – «Ο Αναγνωστόπουλος ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει – Δεν ήταν εν βρασμώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πύργος, Ταυτοποιήθηκαν 11, – Συνεχίζονται, Θύμιου,pyrgos, taftopoiithikan 11, – synechizontai, thymiou