Στέφανος Κασσελάκης: LIVE η ομιλία του στην εκδήλωση «Ελληνικό όνειρο – Ζωή με αξιοπρέπεια»

Στην παρουσίαση των προτάσεών του για την ακρίβεια και την οικονομία προχωρά αυτή την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης – ο οποίος μετρά αντίστροφα για την στρατιωτική του θητεία που τελικώς θα υπηρετήσει στη Θήβα και όχι στην Σπάρτη –  παρουσιάζει τις βασικές πτυχές της θετικής ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση που πραγματοποιείται στην Τεχνόπολη από τις 7μ.μ. με γενικό τίτλο «Ελληνικό

όνειρο- Ζωή με αξιοπρέπεια». 

Στην εκδήλωση αυτή αναμένεται να δώσει το στίγμα του κόμματος αναφορικά με την οικονομία, αλλά και παρουσιάσει προτάσεις για την φορολόγηση φυσικών προσώπων κι επιχειρήσεων.

Παρακολουθήστε ζωντανά:

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να σηκώσει τους αντιπολιτευτικούς τόνους έναντι της κυβέρνησης στο κομμάτι της οικονομίας, προκειμένου να αποδομήσει το κυβερνητικό αφήγημα.

Δεν είναι τυχαίο ότι πηγές του κόμματος χθες σημείωναν πως τα πράγματα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας δεν είναι όπως τα παρουσιάζει η κυβέρνηση και παρέπεμπαν σε στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν επιβράδυνση των ρυθμών ανάπτυξης, ενώ παρέπεμπαν και σε στοιχεία της Eurostat (δημοσιεύονται στην κυριακάτικη Αυγή) για τον πληθωρισμό των τροφίμων λέγοντας πως η Ελλάδα εμφανίζεται έχει υψηλότερο πληθωρισμό και από την εμπόλεμη Ουκρανία (8,33% έναντι 3,7%), ενώ σε μεταξύ των χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου μόνο η Μάλτα έχει υψηλότερο πληθωρισμό (10,1%), ενώ μας ακολουθεί η Ισπανία με 7,45%.

Την Πέμπτη το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρόκειται να κηρύξει επίσημα την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για την Κουμουνδούρου, καθώς θα παρουσιάσει τη διακήρυξη και τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος ενόψει ευρωεκλογών. Την Τετάρτη θα συνεδριάσει εκ νέου το Εκτελεστικό Γραφείο -για τρίτη φορά μέσα σε δέκα μέρες- προκειμένου να ορίσει τις προτεραιότητες του επόμενου διαστήματος. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή ο Στ. Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στον στρατό, άρα οι όποιες εκκρεμότητες επί του προγραμματισμού θα πρέπει να έχουν λήξει.

Διαβάστε επίσης:

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο κεντρικό δελτίο του Mega της Τετάρτης

Γεωργιάδης: Η αλόγιστη συνταγογράφηση του φαρμάκου που αποσύρεται μας κόστισε πάνω από 18 εκατ. ευρώ

SOS: Νεφροπαθείς συλλέγουν υπογραφές για τη χρήση φλεβοπροβολέα στην αιμοκάθαρση

Keywords
Τυχαία Θέματα