Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το σπίτι που μένει στη Νέα Υόρκη (Video/ Photos)

Σε ένα ονειρεμένο σπίτι σε προάστιο της Νέας Υόρκης μένουν αυτές τις ημέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του Τάιλερ ΜακΜπέθ.

Το σπίτι διαθέτει εξωτερική πισίνα, λίμνη και λειτουργική φάρμα ζώων, είναι ιδιοκτησίας και των δύο συντρόφων, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το διάστημα που δεν διαμένουν εκεί, ενοικιάζουν το ένα από τα δύο διαμερίσματα που κατέχουν από κοινού, προς 1.500 δολάρια τη βραδιά.

Πριν από μερικούς μήνες σε ανάρτησή του ο Τάιλερ ΜακΜπεθ είχε γράψει

ότι οι διαμένοντες θα έχουν στη διάθεσή τους προσωπικό επί 24ωρου βάσεως.

«Ο οικοδεσπότης θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής. Οι επισκέπτες θα υποστηρίζονται από το τοπικό προσωπικό για να εξασφαλίσουν μια απρόσκοπτη διαμονή» έγραφε ο Τάιλερ ΜακΜπεθ.

«Όμορφο σπίτι, άψογη πισίνα, πολύ καθαρό και ο οικοδεσπότης ήταν πολύ εξυπηρετικός και ευέλικτος. Αυτή είναι η ιδανική απόδραση για μια οικογένεια» ήταν το σχόλιο που άφησε ένας από τους επισκέπτες του διαμερίσματος.

«Ο χώρος είναι ακόμα καλύτερος από κοντά. Ήμασταν ενθουσιασμένοι με τη διαμονή μας. Η επικοινωνία ήταν απρόσκοπτη, το σπίτι ήταν εξοπλισμένο με όλα όσα χρειαζόμασταν, οι χώροι είναι εκπληκτικοί και νιώσαμε πραγματικά σαν να είχαμε δραπετεύσει» πρόσθεσε ένας άλλος.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι βλέπουν επιστροφή στην εξουσία «αλα Ανδρέα Παπανδρέου»

Ο Σπίρτζης και η… τεχνογνωσία των συνεργασιών

«Άδειασμα» στον Άδωνι για το debate Μπακογιάννη – Δούκα

Keywords
Τυχαία Θέματα