Στη Χίο ο Κασσελάκης – Ξέσπασαν οι κάτοικοι: «Έχουμε φτάσει στο αμήν» (Videos)

Tην ευκαιρία να συνομιλήσει με δεκάδες κατοίκους στον κεντρικό δρόμο της Χίου λίγο πριν αναχωρήσει για τα Ψαρά είχε ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συνομίλησε σε θερμό κλίμα, άκουσε τα προβλήματα των πολιτών, ενώ δεν έλειψαν οι selfies αλλά και οι βιντεοκλήσεις.

Ο Στέφανος Κασσελάκης άκουσε την ιστορία εργαζόμενου με σύμβαση ορισμένου χρόνου στο δημόσιο που υπηρετεί σε διαφορετικό νησί από τη σύζυγό του, επίσης εργαζόμενη με σύμβαση ορισμένου χρόνου, που είναι μάλιστα έγκυος.

«Θα το αναδείξουμε

επειδή δεν είναι μόνο το ηθικό για αυτή την οικογένεια αλλά δείχνει πόσο ανήθικο είναι το κράτος καμιά φόρα. Είναι τόσο απάνθρωπο για να πετύχει δήθεν δημοσιονομικούς τους στόχους» υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομιλώντας με συνάδελφο της οικογένειας.

«Ο κόσμος θέλει βοήθεια, έχει φτάσει στο αμήν. Κάποιος να βοηθήσει ρε παιδιά. Παιδεία, μηδέν, υγεία, μηδέν. Εδώ πεθαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι αβοήθητοι στα νοσοκομεία» τόνισε η καταστηματάρχης, αναφέροντας ότι τη στιγμή που υπάρχουν κενές θέσεις γιατρών και εκπαιδευτικών στη Χίο, διορίζουν τους κατοίκους σε άλλες περιοχές. «Διαλύουν τις οικογένειες», είπε, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Αυτή είναι η φιλοσοφία τους, να έχουν έναν λαό σε εξάρτηση. Έτσι εκλέγεται η δεξιά».

Την ίδια στιγμή την παράσταση έκλεψε ένας πιλότος Σούπερ Πούμα που ζήτησε selfie από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο οποίος απάντησε: «Η τιμή είναι δική μου».

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε και με δύο Ελβετούς με τους οποίους συνομίλησε σε άπταιστα γερμανικά…

Διαβάστε επίσης:

Η χαρά της Ν.Δ. και ο φόβος του αυτογκόλ

Σπίρτζης: Νέες βολές κατά Κασσελάκη – «Η κοινωνία δεν θέλει μικρομεγαλισμούς»

Προανακριτική για το «μπάζωμα»: Η Κουμουνδούρου μιλά για «κίνηση ματ» – «Καρφιά» για ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χίο, Κασσελάκης – Ξέσπασαν, Έχουμε, Videos,chio, kasselakis – xespasan, echoume, Videos